Prima pagină » Spatiu si lux in casa ta
Spatiu si lux in casa ta
Utile

Spatiu si lux in casa ta

Cand te intorci acasa, vrei sa regasesti linistea si confortul pe care il meriti. Daca esti in cautarea unei locuinte, trebuie sa te gandesti ca nu este ceva ce iti vei cumpara in fiecare zi. Sunt foarte multi factori pe care trebuie sa ii iei in calcul atunci cand iei decizia de a iti investi economiile intr-o noua locuinta.

Chiar daca pentru a iti indeplini visul, esti nevoit sa faci un credit bancar, macar sa stii ca va trebui sa platesti doar rata, fara sa mai adaugi alte cheltuieli de intretinere a apartamentului, cel putin nu intr-un timp scurt de la achizitie.

Alege spatiul

Cred ca esti satul de blocurile vechi, cu apartamente care au un format stas, care nu ofera atat de mult spatiu sau daca il ofera pe hartie, in realitate te lovesti de pozitionarea deficitara a usii de la balcon, a camarii din bucatarie, a peretilor de rezistenta care nu pot fi atinsi, drept urmare nici spatiul nu il poti largi.

Nu ca ai vrea sa te plimbi cu trotineta prin casa, dar nici nu ai mai vrea cand te duci sa faci baie sa te lovesti de masina de spalat care ocupa trei sferturi din spatiu. Daca tot poti sa iti cumperi o casa, vrei lumina naturala, liniste, spatii aerisite etc. Unde crezi ca poti gasi asa ceva?

Evident intr-un bloc de apartamente noi. Indiferent daca ai o familie mai mare sau iti doresti spatii bine definite pentru a putea atat sa te relaxezi cat si sa lucrezi de acasa, un apartament de cel putin 4 camere Bucuresti iti poate fi de folos.

Alege zona

Sunt foarte multe cartiere rezidentiale ridicate la periferia orasului, a caror amplasare lasa foarte mult de dorit. Nu vrei sa vezi nici ce face vecinul in livingul sau si nici nu vrei sa privesti macaraua cum cladeste un alt bloc. Mai este si muncitorul de pe santier care iti cere o cafea, el fiind suit pe schela, si tu in propria bucatarie.

Pe langa aceste optiuni, care nu sunt tocmai cele mai bune, sunt zone centrale sau la periferia orasului care pot fi descrise printr-un singur cuvant si anume ,,lux”. Nu doar zonele pot fi descrise prin acest cuvant, ci si apartamentele disponibile in acestea. Vrei sa admiri padurea sau lacul, dimineata sau seara, cand stai pe propria terasa sa iti bei cafeaua? Atunci trebuie sa te indrepti catre aceste zone.

Ce primesti o data cu acest apartament?

In afara de aspectele deja discutate, sunt cateva lucruri care vin o data cu acest apartament. Fiind la perfieria orasului, ai acces la toate mijloacele de transport in comun (poate nu esti adeptul pierderii orelor in trafic), poti ajunge foarte usor la orice magazin pentru a te aproviziona, ai acces facil la scoli si gradinite, parcurile sau spatiile verzi pentru plimbari sunt in apropiere etc. Nu te vei confrunta cu probleme uzuale in blocurile vechi, precum liftul stricat, lipsa locurilor de parcare, lipsa apei calde si a caldurii din calorifere sau bicicleta furata de pe scara blocului.

Aceste blocuri care ofera apartamente de lux, ofera atat locuri de parcare cat si paza, in adevaratul sens al cuvantului.