Prima pagină » Scriitoarea Arina Avram a lansat o carte în limba engleză
Stiri Utile

Scriitoarea Arina Avram a lansat o carte în limba engleză

Scriitoarea Arina Avram a lansat recent, în limba engleză, cartea intitulată „Why I’m Yours, even though I’m Not Yours”, ce poate fi achiziționată de pe platforma Amazon.

„Why I’m Yours, even though I’m Not Yours” este o carte de poezii care se bucură de succes și a fost remarcată îndeosebi pentru poemele dedicate tatălui autoarei și anotimpurilor. Arina Avram a creat poezii de dragoste, ce au rol de calmare și vindecare, fiind cea mai bună sursă de catharsis, de eliberare a suferinței interioare. Cartea include și poezii despre natură, poezii pline de încântare, care înfățișează frumusețea ce ne înconjoară. Aceste poezii filozofice contribuie indubitabil la înțelegerea vieții și a adevărurilor superioare.

Cărțile care i-au adus succesul

O recenzie realizată de americanca Catherine Beeman, dar și de un grup specializat în literatură din Statele Unite ale Americii, prezintă în detaliu calitățile volumului. Arina Avram a mai scris un volum de poezii intitulat „Ochii timpului”, în 1997, carte care este de mult epuizată. Poezii din această carte pot fi găsite pe site-ul oficial al scriitoare la secțiunea Câteva daruri. Alte cărți de mare succes scrise de Arina Avram sunt: romanele „Dincolo de timp, dincolo de cuprins” și „Coincidența ca număr de aur” și enciclopediile: „Femei celebre. Mică Enciclopedie”, „Femei celebre din România”, „Enciclopedia înțelepciunii” și Enciclopedia „Mari minuni, mari mistere”, toate publicate de Editura All.

„M-am născut cu obsesia creației în sânge”

Arina Avram s-a născut în Târgu Jiu, într-o zi de 4 iunie. Părinții au ales numele „Arina” pentru fiica lor de la personajul principal din romanul „Zilele și nopțile unui student întârziat” de Gib Mihăescu. Parcă presimțeau că destinul ei va fi legat de lumea literelor. „Încă din copilărie, nu citeam basme, preferam să le creez eu. M-am născut cu obsesia creației în sânge și cu atracție nebună față de cărți”, ne-a mărturisit scriitoarea Arina Avram. Încă din clasele primare, Arina Avram citea deja romane clasice și voia, obsesiv, să devină o scriitoare de romane. Mai multe despre cele 14 cărți ale Arinei Avram, aflați de pe site-ul autoarei.