Prima pagină » De ce sa alegi centrala Ariston 24 kW pentru casa ta.
Utile

De ce sa alegi centrala Ariston 24 kW pentru casa ta.

Centrala Ariston de 24 kW si, în special noile modele Ariston Clas One Plus WiFi, Geus Plus One WiFI, Alteas One Plus Net, cu toată gama de putere 24 kW, 30 și 35 kW, reprezintă sisteme de încălzire de încredere gata să asigure căldură și apă caldă menajeră în mod instant. Gama de centrala Ariston de 24 kW e cea mai populară, considerând că puterea este cea mai potrivită pentru casele românilor.

În plus, acest sistem de încălzire si apă caldă menajeră, elegant și compact oferă o putere de încălzire puternică de 24 kW, ceea ce-l face perfect pentru casele de dimensiuni medii și, pentru o casă foarte bine izolată, chiar mari.

În plus față de performanța  în termeni de randament și confort, centrala Ariston 24 kW este, de asemenea, incredibil de ușor de instalat și de întreținut, datorită controalelor sale prietenoase pentru utilizator și designului intuitiv. Mai mult, centrala termica pe gaz este, de asemenea, foarte eficientă datorită condensației, a plajei de modulare ample, mai ales prin noile modele WiFi Plu. Acestea pot atinge eficiență sezonieră de 94%,  ceea ce înseamnă că puteți economisi bani la facturile dvs. de energie. În acest articol, vom analiza mai atent de ce o centrala Ariston de  24 kW este o bună alegere pentru casa voastră.

Avantajele centralei Ariston de 24 kW

Unul dintre cele mai mari avantaje ale centralei Ariston de 24 kW este eficiența sa. Acest sistem de încălzire este capabil să transforme o cantitate mare de combustibil în căldură, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de mai puțin combustibil pentru a obține aceeași cantitate de căldură, comparativ cu alte centrale. Această eficiență energetică ridicată nu numai că vă ajută să economisiți bani pe facturile de energie, dar vă asigură maxim confort pe termen lung.

În plus, centrala Ariston de 24 kW este proiectată pentru flexibilitate si durabilitate, fiind fabricată din materiale de calitate superioară, pentru a rezista la uzură. De asemenea, este echipată cu o serie de caracteristici de siguranță, cum ar fi senzori de temperatură și presiune, care protejează sistemul de suprasolicitare și de supraîncălzire. Aceste caracteristici de siguranță vă permit să stați liniștiți, știind că sistemul dvs. de încălzire este protejat și funcționează în siguranță

Si pe uzabilitate aduce un mare plus. Ariston de 24 kW este foarte ușor de utilizat și de întreținut. Acesta este echipat cu o serie de controale intuitive și ușor de accesat, care vă permit să reglați temperatura și să monitorizați performanța sistemului. De asemenea, centrala este proiectată să fie ușor de demontat și de reparat, ceea ce reduce timpul și costurile de întreținere.

Caracteristicile principale ale Ariston de 24 kW

Centrala Ariston de 24 kW este dotată cu o serie de caracteristici avansate care o transformă într-o opțiune. Una dintre caracteristicile sale cheie este tehnologia condensării, care permite sistemului să utilizeze căldura din gazele de ardere pentru a încălzi apa de încălzire. Acest lucru crește eficiența energetică a sistemului și reduce costurile de încălzire.

Schimbător de căldura rezistent si supradimensionat

De asemenea, centrala Ariston este echipată cu un schimbător de căldură din oțel inoxidabil,care o face durabilă la coroziune. Acest schimbător de căldură permite centralei să producă apă caldă în mod eficient și rapid, în mod instant.

La noile modele, schimbătorul de căldură este supradimensionat pentru o și mai bună eficiență.

Siguranță

În plus, centrala Ariston 24 kW este echipat cu o serie de caracteristici de siguranță avansate, cum ar fi senzori de temperatură și presiune, care protejează sistemul împotriva supraîncălzirii și a suprasolicitării. Aceste caracteristici de siguranță vă oferă pacea minte, știind că sistemul dvs. de încălzire este protejat și funcționează în siguranță.

Conectivitate la modelele Ariston One Plus WiFi/ Net

Modelele noi de centrala, toate – Clas One, Genus One, Alteas  One Plus vin prevazute cu wifi incorporat

Montare ușoară pentru centralele Ariston

Unul dintre cele mai mari avantaje ale centralei Ariston de 24 kW este ușurința sa în montare. Sistemul este proiectat să fie ușor de montat și de conectat la sistemul dvs. de încălzire existent. În general, montarea centralei Ariston poate fi realizată de către un instalator calificat, ceea ce reduce timpul și costurile de instalare.

Înainte de instalarea centralei  Ariston, este important să verificați dacă sistemul dvs. de încălzire existent este compatibil cu centrala de condensare. De asemenea, este important să luăm în considerare dimensiunea casei dvs. și nevoile de încălzire, pentru a ne asigura că alegeți un centrala de dimensiunea potrivită.

Mentenanța sistemului  de încălzire

Pentru a menține funcțional sistemul dvs. de încălzire prevăzut cu centrala Ariston de 24 kW, indiferent de model, este important să efectuați întreținerea regulată. Aceasta poate include curățarea și verificarea sistemului, înlocuirea filtrelor și încălzitorului de apă și efectuarea verificărilor de siguranță. Odată pusă în funcțiune e important să obțineți autorizația ISCIR și să o reînnoiți la fiecare 2 ani.

Eficiență : Cost bun pentru randament bun la centrala Ariston de 24 kW

Unul dintre cele mai mari avantaje ale centralei Ariston de  24 kW este randamentul, de până la 94% eficiență sezonieră, și costurile de operare reduse. Acest sistem de încălzire este capabil să transforme o cantitate mare de combustibil în căldură, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de mai puțin combustibil pentru a obține aceeași cantitate de căldură. Acest lucru reduce costurile de operare și vă permite să economisiți bani pe facturile de energie.

Module de confort termic și economisire

De asemenea, centrala Ariston de 24 kW este echipată cu o serie de caracteristici de economisire a energiei și confort, permițând să fie programată pentru confort ACM și încălzire la minim consum.

Garanție și asistență pentru clienți

Sistemul Ariston 24 de kW este fiabil și  poate veni  cu o garanție extinsă la până la 7 ani.

Echipa de asistență pentru clienți Ariston este formată din tehnicieni calificați care pot oferi asistență și sfaturi personalizate pentru problemele dvs. de încălzire. De asemenea, Ariston oferă un serviciu de programare online, care vă permite să programați revizii și reparații în mod convenabil și eficient.

În concluzie, centrala Ariston de 24 kW este o alegere excelentă pentru soluțiile de încălzire și preparare a apei calde în mod instant, oferind o combinație utilă de performanță, eficiență și simplitate în utilizare și întreținere. Cu eficiența sa energetică ridicată și costurile de operare reduse, modelele de centrala de 24 kW de la Ariston reprezintă o investiție  pe termen lung.

Sursa foto: pexels.com