Prima pagină » Cursul de modelling la MP Kids Academy: dezvoltă-ți copilul într-un mod unic și benefic
Utile

Cursul de modelling la MP Kids Academy: dezvoltă-ți copilul într-un mod unic și benefic

Când vine vorba despre cariere în lumea modei, nu este niciodată prea devreme să începi pregătirile. MP Kids Academy vine în ajutorul copiilor pasionați de modelling, oferindu-le șansa de a învăța ce înseamnă eleganța, frumusețea și importanta educației, de la cei mai buni profesioniști din lumea modellingului și a artei.

De ce ar trebui să îți înscrii copilul la acest curs de modelling pentru copii? Iată trei motive importante:

  1. Traineri specializați în diverse domenii precum Fashion, Beauty, Comunicare, Comportament și Stil.
  2. Fiecare copil are șansa de a deveni model, dar într-o industrie atât de competitivă, frumusețea și fotogenicitatea nu sunt singurele criterii importante. Calitățile precum bunul simț, puterea de adaptabilitate, o atitudine pozitivă și abilitățile de comunicare sunt la fel de importante.
  3. Academia se concentrează pe dezvoltarea copiilor din toate punctele de vedere: fizic, emoțional și psihic.

Cursul de modelling cuprinde o mulțime de activități, de la mers scenic și postură corectă, la fotografie, actorie, gestionarea emoțiilor, creșterea încrederii în sine, dezvoltarea expresivității, comportament și stil. Toate acestea sunt esențiale în dezvoltarea unui model de succes.

Instructorul Bianca Păduraru este o persoană cu o vastă experiență în lumea modellingului, câștigătoare a două concursuri mondiale de frumusețe, fondatoarea MP Kids Academy și unul dintre trainerii experimentați în lucrul cu copiii.

Dacă vrei să îți ajuți copilul să își dezvolte abilitățile sociale, să crească încrederea în sine și să experimenteze o experiență unică și benefică pentru dezvoltarea sa pe plan profesional și emoțional, înscrie-l la cursul de modelling de la MP Kids Academy.

Contact

Website: mpkidsgroup.ro
Telefon: +40724865708