Prima pagină » Pregătește-te de mâncăruri delicioase cu noile grătare Weber pe gaz     
Utile

Pregătește-te de mâncăruri delicioase cu noile grătare Weber pe gaz     

Când vorbim despre un model premium de gratar Weber și nu numai, oferta profesioniștilor de la PEFOC este una dintre cele mai vaste de pe piața gătitului în aer liber și indoor. Vă propunem o mulțime de grill-uri ideale pentru picnicuri în familie, grill-uri pentru terasă, modele de grătar electric Weber cu tehnologie iPulse, grătare pe gaz Spirit sau alte dispozitive concepute pentru bucătarii care preferă gătitul outdoor. Așa că, du experiența gătitului la un alt nivel cu ajutorul dispozitivelor ce ofera un standard nemaiîntâlnit de calitate și inovatie, la prețuri accesibile și transport asigurat pe întreg teritoriul țării!

Cu noile grătare Weber pe gaz pregătește-te pentru preparate suculente și delicioase. Așadar, alege modelul ideal pentru tine și familia ta, din selecția deosebită de grătare pe gaz, disponibile în oferta Pefoc.ro!

Grătarul pe gaz WEBER Q1000

Fă cunoștință cu modelul de grătar pe gaz Weber Q1000! Acesta este cel mai mic grătar mobil cu gaz din gamă, dar care te va surprinde cu funcționalitățile la fel de ridicate ca în cazul modelelor de dimesniuni mai mari. Formatul și greutatea sa, dar și modul de funcționare cu cartuș de gaz sau adaptat la butelie de gaz, îl transformă într-un dispozitiv ideal pentru concedii, drumeții sau alte tipuri de evenimente restrânse în familie!

Grătarul pe gaz WEBER Q2000

Versiunea mai mare a modelului Q1000, acest gratar pe gaz poate atinge temperaturi extrem de ridicate, structura grill-ului fiind compusă din 2 piese porțelanate ce contribuie la eficiența ridicată și utilizarea confortabilă. De asemenea, căldura este reținută și redată în mod uniform pe întreaga suprafață a alimentelor, atunci când este utilizat cu capacul închis.

Grătarul pe gaz SPIRIT CLASSIC E-210

Făcând parte din familia grătarelor pe gaz din noua generație, modelul Spirit Classic E-210 este un veritabil arzător cu flacără continuă și o mulțime de dotări suplimentare! Este prevăzut cu 2 arzătoare cu posibilitate de reglare individuală și fără trepte, astfel, acest dispozitiv poate funcționa și ca un cuptor exterior cu funcție de circulare a aerului, putând fi accesorizat cu o butelie de gaz de 5 kg! Prezintă mese laterale rabatabile care facilitează utilizarea, putând fi amplasat cu ușurință, pe balcon sau terasă – sistemul de aprindere Crossover egalând potențialul oricărui maestru în tainele gătitului pe grill.

Grătarul pe gaz portabil Weber GO-ANYWHERE

Pefoc îți oferă și o variantă perfect portabilă de grătar pe gaz și anume, modelul Weber Go-Anywhere, ideal pentru camping sau picnic. Acesta funcționează pe bază de cartuș cu gaz de 445 gr, asigurând o autonomie de pâna la 5 ore de funcționare continuă! Propune un mod facil de transport, de manevrat sau utilizat, fiind ideal pentru momentele în care îți dorești să te bucuri de preparate delicioase în aer liber, departe de agitația orașului.

Așadar, dacă ești în căutarea unui grătar la un preț avantajos ce poate fi utilizat cu ușurință și într-un mod sigur, pe lângă gama de grill-uri profesionale Weber pe gaz, accesând www.pefoc.ro vei descoperi și alte opțiuni cu proprietăți inovative! Poți alege dintr-o largă varietate de grătare electrice, grătare pe gaz sau pe cărbuni, modele economice de gratar gradina sau cuptoare de grădină premium pentru prepararea pâinii de casă, cuptoare pentru pizza sau pentru alte preparate culinare pretabile gătitulul în cuptor.

Pregătește-te să fii surprins de un festin culinar cu mâncăruri care își păstrează aromele delicioase, comandând un produs de calitate superioară și cu transport asigurat pe întreg teritoriul României, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii!

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]