Prima pagină » Lucruri pe care trebuie sa le stii despre tratamentul de endermologie
Sanatate

Lucruri pe care trebuie sa le stii despre tratamentul de endermologie

Endermologia este un tratament de remodelare corporala Brasov, inventat in Franta, ce utilizeaza o tehnologie care stimuleaza delicat pielea. Practic, endermologia ofera un masaj mecanic complex ce imbina miscarea de rulare a pielii cu aspiratia.

Acesta este un tratament popular – se estimeaza ca in jur de 300 000 de oameni din intreaga lume apeleaza la endermologie in fiecare zi.

Care este scopul endermologiei?

Multi oameni beneficiaza de acest tratament pentru a scapa de celulita. Cu un aspect inestetic asemanator cu coaja de portocala, celulita este, de fapt, grasimea subcutanata care se formeaza, de regula, pe solduri si coapse. Afecteaza mai bine de 90% dintre femei si in jur de 10% dintre barbati.

Endermologia este atat de populara in randul persoanelor afectate de aceasta problema estetica a pielii nu doar pentru ca ofera rezultate reale in tratarea ei, dar si pentru ca este singurul tratament pentru celulita care a fost aprobat de FDA (Food and Drug Administration). Exista multe alte tratamente pe piata care pretind ca reduc celulita, dar acesta este singurul care s-a dovedit ca poate sa faca acest lucru in mod semnificativ.

Beneficiile tratamentului de endermologie

Tratamentul de endermologie iti poate imbunatati in mod considerabil aspectul fizic prin indepartarea celulitei si conturarea siluetei. Aceasta procedura este complet neinvaziva, prin urmare pentru a avea parte de rezultatele ei, nu trebuie sa treci prin nicio incizie. In cele din urma, avand un aspect din ce in ce mai imbunatatit, increderea ta in propria imagine va fi si ea semnificativ mai buna. Iar acesta este un beneficiu major al endermologiei.

De aceasta procedura pot beneficia si sportivii de performanta sau persoanele care obisnuiesc sa faca multe exercitii fizice. Sesiunile de endermologie pot ajuta la atenuarea durerilor musculare si articulare cauzate de antrenamentele intense. Totodata, ii pot ajuta pe sportivi sa se recupereze mai repede dupa antrenamente.

Nu in ultimul rand, endermologia este grozava pentru metabolism. Stimuleaza cresterea circulatiei sanguine si limfatice, ceea ce va determina o oxigenare si alimentare cu nutrienti mai buna a corpului. De asemenea, ajuta la eliminarea deseurilor si toxinelor din organism.

Retine ca acesta este un tratament neinvaziv. Este, de asemenea, o procedura nedureroasa. Majoritatea persoanelor care s-au supus endermologiei o considera, de fapt, relaxanta, asemenea unui masaj profund.

La ce sa te astepti in timpul unui tratament de endermologie

Sesiunile de endermologie se efectueaza intr-o camera privata. Ti se va oferi un body special pe care sa il porti in timpul tratamentului. O sesiune dureaza, de obicei, in jur de 40 de minute, dupa care iti poti relua activitatile obisnuite, nefiind nevoie de repaus.

Cate tratamente sunt necesare?

Fiecare persoana este diferita, prin urmare numarul de sedinte necesare poate varia de la pacient la altul. Majoritatea persoanelor vor putea observa rezultatele dupa cinci sau sase tratamente. Terapeutul stabileste, de regula, numarul de sedinte de care este nevoie, in functie de dorintele si nevoile pacientului.