Prima pagină » Albini Prassa a prezentat intr-o ambianta sportiva colectiile sale speciale de ceasuri elvetiene
Stiri

Albini Prassa a prezentat intr-o ambianta sportiva colectiile sale speciale de ceasuri elvetiene

Joi, 18 mai 2023, in Cadrul RDW Design GO!, la sediul Albini Prassa din strada Belgrad nr 12, zona Dorobanți a avut loc evenimentul extraordinar de lansare a expoziției Connecting Horology – Past & Future!

O expoziție unică care prezintă in premieră cea mai mare colecție de ceasuri Art Deco americane din Europa, precum și lumea magică lui Xavier Dietlin, cel mai inovator creator de soluții interactive pentru ceasuri de lux. Albini Prassa creează astfel pentru a treilea an consecutiv un pod intre arhitectura, design si mărcile din portofoliu lor precum – Tissot, Bomberg, Louis Erard, ZRC, Laurent Ferrier, Urwerk, Bulgari.

Atmosfera specială a întregului eveniment a fost susținută și de prezența mai multor personalități din sport, precum; Răzvan Raț, Alina Dumitru, Ionel Dănciulescu, Narcisa Lecusanu, Victor Hănescu, Marian Drăgulescu, Andrei Savenco, dar și Xavier Dietlin (fost internațional elvețian și jucător la Servette Geneva și FC Sion).

Gazdă deosebită a fost Ion Schiau, proprietarul Albini Prassa, un om de business care a locuit mai mulți ani în Elveția și care, datorită experienței sale internaționale, consideră cu mare convingere că pentru evoluția sănătoasă a unei societăți este esențială implicarea mai multor companii în susținerea sportului.

De asemenea, invitații speciali au fost întâmpinați și de Valentin Popescu, care recent a început o colaborare pe zona de marketing sportiv cu casă de ceasuri elvețiene Albini Prassa, și a cărui implicare pe zona de marketing sportiv este deja cunoscută, el fiind unul dintre cei mai importanți experți de marketing sportiv din România.

Companie cu rădăcini în Elveția și România, Albini Prassa și-a început activitatea în România în anul 2004, ca distribuitor de ceasuri elvețiene, primul brand fiind Tissot. În tot acest timp, Albini Prassa și-a aprofundat cunoștințele legate de piața românească și s-a specializat în promovarea și consolidarea imaginii de marcă a partenerilor internaționali reprezentați, precum: Tissot, Bomberg, Louis Erard, ZRC, Laurent Ferrier, Urwerk, Bulgari. În prezent, portofoliul companiei cuprinde mărci consacrate, precum și produse avangardiste al căror succes se bazează pe un design inovator, o arhitectură mecanică sau o istorie originală, dar și o interpretare a timpului ieșită din comun.

Albini Prassa, companie cu valori bine întemeiate, este implicată și în susținerea sportului din România, o componentă importantă și distinctivă pentru un business. Dezvoltarea unui business etic și a sportului, în general, ajută semnificativ la a avea o societate mai sănătoasă, mai frumoasă și mai înțeleaptă. Albini Prassa își consolidează și extinde parteneriatele cu diverse sporturi, precum: baschetul, hocheiul, ciclismul, rugbyul și motosportul.

Maison Albini Prassa reprezintă un loc dedicat timpului, unde experiența de brand este una dedicată și personală. Este un loc unic unde misiunea noastră este să aducem echilibru și armonie între valorile tale personale și viitorul tău ceas. Colecțiile de ceasuri reprezentate de Albini Prassa se pot achiziționa fizic de la Maison Albini Prassa, din stradă Belgrad, nr 12 sau online accesând https://www.albiniprassa.com

Expoziția Albini Prassa este parte din programul de evenimente satelit Design GO! în Romanian Design Week 2023 si se poate vizita din 19-27 mai in intervalul orar 12h00-18h00.

Articolul Albini Prassa a prezentat intr-o ambianta sportiva colectiile sale speciale de ceasuri elvetiene apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]