Prima pagină » 13 grădinițe, deschise pe timp de vară, în Sectorul 6. Asigură peste 3.600 de locuri, cele mai multe din București
Stiri

13 grădinițe, deschise pe timp de vară, în Sectorul 6. Asigură peste 3.600 de locuri, cele mai multe din București

Din cele 26 de grădinițe de stat din Sectorul 6, jumătate vor fi deschise și pe timpul vacanței. Ele asigură, astfel, 3.640 de locuri pentru preșcolari, cele mai multe dintre sectoarele Capitalei.

Consiliul Local al Sectorului 6 a aprobat, săptămâna trecută, hotărârea privind aprobarea, implementarea și finanțarea Programului educațional „Grădinița de vară” 2023. Conform HCL nr. 122/2023, numărul grădinițelor care vor funcționa pe timpul verii este suplimentat. Dacă anul trecut au fost deschise 8, anul acesta vor fi 13. Ele vor asigura în total 3.640 de locuri, acoperind circa 50% din preșcolarii Sectorului 6.

Câți bani se alocă de la bugetul local

3.861.000 de lei alocă Primăria Sectorului 6 pentru cheltuielile aferente funcționării grădinițelor de vară. Din acești bani, 90.000 de lei sunt destinați finanțării meselor copiilor din categorii vulnerabile.

Lista și programul grădinițelor de vară

Grădinițele au fost selectate în funcție de solicitările părinților, personalul și spațiile disponibile, precum și de istoricul din anii anteriori.

Perioada de desfășurare a programului este 1 iulie – 31 august 2023, de luni până vineri, între orele 07.30 și 17.30. O parte dintre grădinițe vor fi deschise în iulie, altele în august, astfel:

În perioada 1 – 31 iulie 2023:

 • Grădinița Nr. 41, (180 de locuri)
 • Grădinița Nr. 210, (200 de locuri)
 • Grădinița Nr. 218, (280 de locuri)
 • Grădinița Nr. 246, (300 de locuri)
 • Grădinița Nr. 272, (200 de locuri)
 • Grădinița Nr. 273, (340 de locuri).
 • Grădinița Prichindel, (320 de locuri)
 • Grădinița Albina, (200 de locuri)

În perioada 1 – 31 august 2023:

 • Grădinița Nr. 94, (340 de locuri)
 • Grădinița Nr. 111, (200 de locuri)
 • Grădinița Nr. 217, (200 de locuri)
 • Grădinița Nr. 246, (300 de locuri)
 • Grădinița Albina, (200 de locuri)
 • Grădinița Albinuțele, (180 de locuri)
 • Grădinița Zâna Florilor, (200 de locuri).

Vor fi deschise și creșele

Și părinții care au copii mai mici pot sta fără griji pe timpul verii. Cele trei creșe de stat din subordinea DGASPC rămân deschise în lunile iunie și iulie, iar în august intră în igienizare.

Astfel: Creșa Pinocchio va fi închisă între 1 și 18 august, Creșa Harap Alb între 14 și 31 august, iar Creșa Neghiniță între 1 și 31 august.

Pentru a-și duce în continuare prichindelul la creșă, părinții trebuie să facă o cerere.

Articolul 13 grădinițe, deschise pe timp de vară, în Sectorul 6. Asigură peste 3.600 de locuri, cele mai multe din București apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]