Prima pagină » Vrei sa angajezi o firma de paza? Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le faci inainte!
firma de paza | Niru Guard
Utile

Vrei sa angajezi o firma de paza? Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le faci inainte!

 

Inainte de a apela la serviciile oricarui tip de companie/afacere, nu este recomandat sa te arunci in mijlocul bataliei, dupa cum s-ar spune. Mai intai, trebuie sa cercetezi putin piata si sa afli daca esti pe cale sa faci o alegere buna sau nu.

Acelasi lucru se intampla si atunci cand ai nevoie de o firma de paza. De altfel, aceste firme sunt responsabile pentru siguranta ta, a bunurilor sau chiar a afacerii tale. Iata, asadar, ce trebuie sa faci inainte de a angaja o astfel de firma!

Cate beneficii iti aduce firma prin serviciile sale?

Evident, trebuie sa afli daca serviciul platit este cu adevarat rentabil pentru tine. In cazul unei firme de paza, rentabilitatea este determinata de nivelul de risc al afacerii tale. Cu cat exista mai multe riscuri (potentiale sau nu) care iti ameninta afacerea, cu atat costurile serviciilor de paza se justifica mai mult.

Nu uita ca simpla prezenta a unui paznic de noapte sau a unui sistem de alarma poate reduce semnificativ riscurile. Astfel, din start, costurile se justifica.

Cum ar arata un program eficient de patrula/ture ale agentilor?

In functie de firma de paza la care apelezi, poti plati destul de mult pe ora de protectie. Astfel, trebuie sa te asiguri ca programul stabilit este benefic atat pentru afacerea ta in mare, cat si pentru buzunarul acesteia, dupa cum s-ar spune.

Mai exact, trebuie sa garantezi ca strictul necesar de protectie este asigurat si ca nu cheltui bani pe protectie atunci cand aceasta nu este necesara, dupa cum s-ar spune.

Dispune firma de servicii necesare afacerii tale?

O unitate comerciala mica, de exemplu, are nevoie de agenti de paza bine pregatiti. Una de dimensiuni medii si mari, pe de alta parte, are nevoie nu numai de agenti, dar si de sisteme de alarma si supraveghere moderne.

Pe scurt, trebuie sa confirmi faptul ca firma de paza are in dotare servicii si tehnologii care sunt necesare protectiei complete a afacerii tale. De exemplu, in unele cazuri ai putea avea nevoie si de servicii de transport valori. In acest caz, ai vrea sa poti apela la firma alaturi de care deja colaborezi si nu sa cauti un nou furnizor de servicii.

Care este reputatia firmei in domeniu?

Nu in ultimul rand, trebuie sa te asiguri ca vei beneficia de servicii de calitate superioara de la o firma cu reputatie pozitiva in domeniu, dupa cum s-ar spune. Exista putine cazuri in care ai oferi o sansa unei firme fara experienta. Totusi, atunci cand ai o afacere care are nevoie de protectie la superlativ, ar trebui sa iei in considerare doar firme de paza cu peste 5 ani experienta si cu un pachet complet de servicii la dispozitie.

Vrei sa angajezi o firma de paza chiar maine?

Daca ai nevoie de serviciile unei firme de paza cat mai curand cu putinta, atunci ar trebui sa-i contactezi chiar acum pe expertii NiruGuard – firma cu peste 5 ani experienta in domeniu, 145 de agenti pregatiti pentru orice tip de interventie si care protejeaza la activ peste 55 de obiective de top (in regim VIP, 24/7).