Prima pagină » UPDATE: Turda, ALTFEL decat la Ploiesti! Somn usor, ploiesteni, sa nu vi se-aplece de-atata cultura!
Stiri

UPDATE: Turda, ALTFEL decat la Ploiesti! Somn usor, ploiesteni, sa nu vi se-aplece de-atata cultura!


”Marți, 24 ianuarie 2023 – program normal de vizitare între orele 9.00-17.00 (ultima intrare la ora 16.20). Intrarea va fi GRATUITĂ!”, a anunțat Muzeul Turda.

Trebuie știut că Muzeul de Istorie Turda deţine un valoros patrimoniu, de circa 40.000 de bunuri culturale mobile, care se structurează în colecţia de preistorie, colecţia romană şi postromană, colecţia medieval-modernă şi memorialistică, colecţia etnografică şi colecţia de artă.

Muzeul de Istorie Turda, înfiinţat la 22 noiembrie 1943, este o insituţie de cultură de drept public, fără personalitate juridică şi se află în subordinea Consiliului Local al Muncipiului Turda. Muzeul funcţionează în clădirea monument istoric din secolul al XV-XVI-lea, denumită în literatura de specialitate “Palatul Princiar” Turda.

 Așadar, un alt exemplu: Muzeul de Istorie Turda, nerăbdător să-și primească oaspeții la zi de mare sărbătoare, pe 24 Ianuarie! NU ca la Ploiești!

Foto: https://clujtourism.ro/

Articolul <em>UPDATE: Turda, ALTFEL decat la Ploiesti! Somn usor, ploiesteni, sa nu vi se-aplece de-atata cultura!</em> a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link