Prima pagină » Un producător de sucuri naturale oferă cătinei noi orizonturi! Preparate culinare, deserturi și băuturi energizate, pe baza produsului recunoscut pentru creșterea imunității
Sanatate

Un producător de sucuri naturale oferă cătinei noi orizonturi! Preparate culinare, deserturi și băuturi energizate, pe baza produsului recunoscut pentru creșterea imunității

 • Producătorul local ”Nectar de cătină” a intrat pe piața HoReCa cu sucul natural,  autentic și aromat, procesat în propria unitate de producție.  
 • De asemenea, sucul de cătină/nectarul de cătină este ingredient principal în preparate culinare, deserturi, smoothie-uri și băuturi energizante.
 • Parte dintre specialități, realizate cu ajutorul nectarului de cătină, se regăsesc în meniurile unor restaurante.  

Recunoscută pentru valoarea nutrițională și bogăția în vitamine, cătina este consumată ca atare, imediat după ce a fost culeasă, ori ca suc proaspăt în urma procesării la rece. Cătina poate fi, însă, consumată și ca ingredient principal în diferite băuturi energizate și pline de vitamine, respectiv în preparate culinare.

”Nectar de cătină”, care produce de câțiva ani diverse sucuri de cătină sub brandul ”Strop de soare”, a scos pe piață, de curând, mai multe rețete de preparate culinare și băuturi energizante pretabile pentru HoReCa.    

”Am dorit să oferim cătinei alte dimensiuni, noi orizonturi, astfel încât să poată fi consumată, sub diverse forme, inclusiv în restaurante și baruri, de cât mai multă lume. De asemenea, vrem să oferim celor care activează în HoReCa produse foarte bune, cu care să se poată diferenția de concurență și care să aducă, deopotrivă, plus valoare afacerii lor. Mă bucur că parte dintre preparatele propuse de către noi au ajuns în industria HoReCa, iar oamenii le apreciază, atât pentru valoarea nutrițională, cât și pentru gust. Rețetele pe care le punem la dispoziția restaurantelor/barurilor interesate sunt complete și conțin, în detaliu, atât ingredientele cât și cantitățile necesare, timpul de gătire și modul de preparare. Toate aceste rețete se realizează  rapid și ușor”, a transmis Ioana Ciortea, reprezentant al producătorului ”Nectar de cătină”.

Unul dintre aceste preparate – ”Carpaccio din vrăbioară de vită, legume juliene marinate cu nectar de cătină, ulei de măsline și parmezan” – este apreciat pentru că îmbină perfect gustul și savoarea cu compoziția alimentelor sănătoase. Un alt preparat, bun și sănătos, este ”Sashimi de somon marinat in soia cu nectar de cătină și ghimbir, avocado, gelatină și spumă de cătină cu miere”, iar pentru desert propunem ”Lava Cake din crema de brânză și parmezan, coulis din sirop de cătină și miere cu cristal din zahăr isomalt”.

De asemenea, băuturile pe bază de cătină au un gust desăvârșit, surprinzător, cu o aromă unică. Echipa ”Strop de Soare” a realizat mai multe rețete, între care: ”smoothie strop de soare”, ”green smoothie cu avocado”, ”red smoothie”, ”catinada” sau ”energy shot”, băuturi ce pot fi consumate pe terase sau în restaurante pentru un plus de savoare și sănătate.

Acestea sunt doar o parte dintre preparatele lansate pe piață de producătorul ”Nectar de cătină”.

În fabrica din județul Alba se produc sucuri de cătină în diverse combinații: nectar de cătină cu miere și ghimbir, nectar de aronia (cu sau fără miere), nectar de cătină cu miere și ulei esențial de grapefruit, nectar de cătină, afine (cu sau fără miere), dar și nectarul de cătină simplu, fără adaosuri sau îndulcitori.

Fructele de cătină sunt obținute dintr-o plantație certificată ecologic. O singură sticluță de nectar este suficientă pentru a suplini nevoia de vitamine a corpului uman pentru o săptămână de zile.  Fructele de cătină conțin peste 190 de principii bioactive. Acestea conțin vitamina C în proporție de doua ori mai mare decât măceșele și de zece ori mai multă vitamina C decât citricele. Vitaminele A, B1, B2, B6, B9, E, K, P si F sunt și ele prezente în fructele de cătină în concentrații importante.

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]