Prima pagină » Un individ inarmat cu un cutit a patruns AZI in Colegiul SPIRU HARET din Ploiesti! va mai aduceti aminte de profesoara injunghiata tot aici, in fata cancelariei?
Stiri

Un individ inarmat cu un cutit a patruns AZI in Colegiul SPIRU HARET din Ploiesti! va mai aduceti aminte de profesoara injunghiata tot aici, in fata cancelariei?


INCIDENT GRAV, cu… REPETIȚIE, la Colegiul „Spiru Haret” din Ploiești!

Un individ înarmat a pătruns vineri dimineață în colegiul “Spiru Haret” din Ploiești. Bărbatul ar fi intrat în unitatea școlară înarmat cu… un cuțit și a mers la ora unei profesoare!

Se pare că de această dată (și ne exprimăm așapentră că, așa cum sigur vă amintiți, un incident similar s-a petrecut aici  în urmă nu cu mulți ani, cînd un fost elev a intrat tot așa și a înjunghiat o profesoară chiar în fața cancelariei!!!) nu este vorba despre vreun elev (sau fost elev) al colegiului.

La fața locului au ajuns de urgență echipaje ale poliției și jandarmilor.

Din fericire, se pare că persoana în cauză a fost depistată și imobilizată la timp, astfel încât nu a apucat să facă vreo victimă.

Bărbatul a fost deja dus la Poliție unde dă declarații.

Articolul Un individ inarmat cu un cutit a patruns AZI in Colegiul SPIRU HARET din Ploiesti! va mai aduceti aminte de profesoara injunghiata tot aici, in fata cancelariei? a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]