Prima pagină » Tot ce trebuie să știi despre tabla dublu fălțuită
Stiri

Tot ce trebuie să știi despre tabla dublu fălțuită

Alegerea celor mai potrivite materiale de construcție are un rol capital în obținerea esteticii dorite, conservarea rezistenței și menținerea confortului. Pe piață există la ora actuală numeroase variante de produse, cu caracteristici și proprietăți cât mai variate și potrivite anumitor recomandări de utilizare, în funcție de nevoi, temperaturi și condiții climatice, rezistență și accesibilitate de cost. Un produs deosebit, cu calități remarcabile, ce oferă numeroase avantaje și este tot mai frecvent folosit în construcțiile moderne, este reprezentat de tabla dublu fălțuită.

Întrucât este un material de construcție cu utilizări multiple, câteva informații preliminare despre tot ce trebuie să știi despre tabla dublu fălțuită pot fi utile tuturor celor care caută soluții și alternative de produse pentru acoperișuri, placare pereți, învelitori, decoruri interioare etc.

Ce este tabla dublu fălțuită?

Tabla dublu fălțuită este un material maleabil, ușor și rezistent, cu multiple utilizări în amenajarea și finisarea locuințelor moderne. Are o pantă de minim 4 grade, ceea ce permite să fie întrebuințat pentru placarea pereților, pentru acoperișuri și pentru obținerea unor elemente decorative mai speciale.

Produsul se remarcă printr-o estetică în măsură să asigure un plus de valoare și rafinament construcțiilor pentru care este folosit, rezistență crescută,  ușurință  și rapiditate la montaj.

Calitativă și ușor de montat, tabla dublu fălțuita poate fi folosită pentru o gama largă de  construcții și clădiri. Acest produs se remarca prin rezistenta, dar și prin aspectul său deosebit, care asigură eleganta imobilelor pentru care este utilizat.

De ce ați alege tabla dublu fălțuită  pentru construcții?

Acest produs se regăsește din ce în ce mai des printre opțiunile de amenajare a clădirilor noi și moderne. Datorită aspectului și proprietăților deosebite, el oferă funcționalitate, dublată de o estetică superioară. El poate fi utilizat ca învelitoare pentru anumite tipuri de acoperișuri, pentru placarea pereților sau pentru obținerea unor elemente decorative originale și speciale.

Tabla dublu fălțuită nu are străpungeri, asigurând un montaj mai sigur, mai rapid și mai durabil. Caracteristicile materialului îl fac să fie un produs cu numeroase avantaje, recomandat din ce în ce mai frecvent de proiectanți și constructori, pentru construcții actuale, cu un buget optimizat.

Printre avantajele oferite și dovedite de tabla dublu fălțuită menționăm:

  • Versatilitate ridicată, putând fi montată pe pante de la 4 la 90 grade;
  • Un montaj mult mai rapid, cu cleme fixe și mobile;
  • Lipsa îmbinărilor transversale;
  • Un aspect deosebit și o estetică superioară;
  • Un produs ușor, maleabil, cu utilizări multiple;
  • Rezistență la factori de mediu, intemperii, umiditate, temperaturi extreme, vânturi puternice, ploi și ninsori abundente;
  • Mai multe straturi protectoare, care conferă durabilitate și cresc durata de viață;
  • Rezistență la șocuri;
  • Un produs nepretențios, ușor de întreținut.

În concluzie dacă sunteți în căutarea unui material de construcție versatil, ușor de montat, ce poate fi utilizat pentru construcții și amenajări moderne, căutați în oferta Bauman Grup, tablă dublu fălțuită. Este un produs rezistent la condiții de mediu extreme și la intemperii, ce poate fi  întrebuințat cu succes pentru acoperișuri, placare pereți,  decorări interioare.