Prima pagină » Top parchet stratificat de la Alma
Utile

Top parchet stratificat de la Alma

Parchetul stratificat este varianta optimă pentru montarea peste un sistem de încălzire prin pardoseală, motiv pentru care acest tip de pardoseală a început să fie la mare căutare. Din și cu dragoste pentru lemn, pentru eleganță, dar și pentru calitate, Alma Parchet vă pune la dispoziție o gamă diversificată de parchet stratificat.

Însă, care sunt produsele pe care noi le recomandăm cel mai des clienților? Vă vom prezenta în continuare cum arată topul recomandărilor noastre.

Natura este echilibru și armonie, iar parchetul dublu stratificat Curb aduce în case forma naturii și naturalețea ei prin esența de lemn. Este un tip de parchet spectaculos, cu o tăietură deosebită, unduită precum valurile mării sau fibra arborelui din care a fost produs.

Cu o grosime de 15 mm și strat de uzură de 4 mm, acest model de parchet aduce un plus și pe palierul calitate și durată de viață, putând fi finisat în mod repetat. Finisajele sunt fine, iar clasele de selecție răspund oricărui gust pe palierul aspect.

 • Parchet dublu stratificat Jamaica

Parchetul dublu stratificat din stejar Jamaica face parte din categoria pardoselilor care spun povești prin aspectul deosebit. Fiind un parchet cu denumire exotică, dar din esență autohtonă,  aduce cu el istorisiri de peste mări și țări, într-un finisaj uleiat alb. Însă, acesta nu este singurul motiv care îl plasează în topul preferințelor.

Parchetul dublu stratificat din stejar Jamaica este un parchet de calitate premium. Menit să încânte prin aspect și căldură generații întregi, este o pardoseală trainică, cu o rezistență și o stabilitate dimensională foarte bună. În plus, este ideal pentru montarea peste sistemul de încălzire prin pardoseală, având un coeficient termic optim. De asemenea, cu o grosime de 13 mm, parchetul dublu-stratificat permite rașchetarea și refinisarea acestuia până la trei ori. Astfel, vă puteți bucura ani întregi de răsfățul la fiecare pas, dar și de căldura parchetului din stejar.

 •  Parchet triplu stratificat cu aspect rustic

Parchetul cu aspect rustic aduce secretele ascunse ale lemnului la tine în casă. Cu dragoste și atenție lucrată, fiecare placă împărtășește câte un secret, iar fiecare fibră completează o parte din poveste.

Gama de parchet triplu-stratificat pe care Alma Parchet a selectat-o este cunoscută pentru aspectul deosebit, dar și pentru calitatea superioară. Cu o grosime cuprinsă intre 11 și 15 mm, parchetul triplu stratificat permite refinisarea de mai multe ori, astfel încât pardoseala cu aspect rustic te va bucura o perioadă îndelungată de timp. În plus, vei avea parte de o experiență unică, dată de natura nobilă a lemnului, aspectul maiestuos conferind căminului tău calitatea pe care îl merită.

 • Parchet stratificat Chevron din stejar

Eleganța și rafinamentul stilului clasic franțuzesc este transpus în continuare prin jocul plăcilor de parchet Chevron, care reprezintă o tehnică de tăiere a parchetului în unghi de 45 de grade. Dat fiind efectul vizual pe care acest tip de parchet îl oferă celui ce îi admiră frumusețea, te vei simți purtat de brațele calde ale naturii spre un orizont nemărginit.

Fiecare pas este unic, o nouă pagină ce așteaptă să fie descoperită.

Pe lângă aspectul deosebit și efectele spectaculoase pe care le poți obține prin îmbinarea plăcilor, parchetul dublu stratificat Chevron este de o calitate superioară, fiind o opțiune de durată, de confort și eleganță.

Aceste trei tipuri de parchet alcătuiesc topul recomandărilor noastre. Fiecare esență este un etalon al calității și al durabilității, iar tu ai posibilitatea de a aduce autenticitate, noblețe și rafinament căminului, pe baza complexității gusturilor tale.

Nu vei regreta alegerea făcută atât pentru tine, cât și pentru poveștile ce sunt gata să fie conturate de pașii tăi, ce vor fi delectați cu fiecare atingere delicată.

 

 

 

 

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]
 • Cum să-ți identifici și să-ți atingi obiectivele în afaceri
  Stabilirea și atingerea obiectivelor în afaceri este esențială pentru succesul și creșterea unei companii. Obiectivele reprezintă direcția pe care o urmează afacerea și oferă o viziune clară asupra a ceea ce se dorește să se realizeze. Ele pot fi legate de creșterea vânzărilor, îmbunătățirea eficienței operaționale, dezvoltarea de noi produse Articolul Cum să-ți identifici și […]
 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]