Prima pagină » Tocmai s-a infiintat in Prahova: COMISIA JUDETEANA de actiune impotriva VOLENTEI in sport! Sa vedem… efectele! Cine e si ce transmite coordonatorul echipei?!
Stiri

Tocmai s-a infiintat in Prahova: COMISIA JUDETEANA de actiune impotriva VOLENTEI in sport! Sa vedem… efectele! Cine e si ce transmite coordonatorul echipei?!


Una dintre problemele reale cu care se confruntă în ultima vreme reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova este multitudinea de 𝑛𝑒𝑟𝑒𝑔𝑢𝑙𝑖 𝑖̂𝑛𝑡𝑎̂𝑚𝑝𝑖𝑛𝑎𝑡𝑒 𝑖̂𝑛 𝑑𝑒𝑠𝑓𝑎̆𝑠̦𝑢𝑟𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑒𝑡𝑖𝑡̦𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡𝑖𝑣𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑠𝑢𝑝𝑒𝑟𝑙𝑖𝑔𝑎 𝐵1 𝑃𝑟𝑎ℎ𝑜𝑣𝑎.

Drept urmare, prefectul Virgiliu Daniel Nanu, alături de subprefectul Emil Drăgănescu au întrunit astăzi, 28 noiembrie 2022, 𝑪𝒐𝒎𝒊𝒔𝒊𝒂 𝒋𝒖𝒅𝒆𝒕̦𝒆𝒂𝒏𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒂𝒄𝒕̦𝒊𝒖𝒏𝒆 𝒊̂𝒎𝒑𝒐𝒕𝒓𝒊𝒗𝒂 𝒗𝒊𝒐𝒍𝒆𝒏𝒕̦𝒆𝒊 𝒊̂𝒏 𝒔𝒑𝒐𝒓𝒕 pentru a dezbate pe tema unor evenimente ce au avut loc în ultima perioadă, la nivel județean cu ocazia disputării unor competiții sportive de fotbal.

Autoritățile județene recunosc, în acest context, că s-a constatat că în cadrul competițiilor sportive de fotbal din Superliga B1 Prahova au avut loc încălcări ale 𝐿𝑒𝑔𝑖𝑖 𝑝𝑟𝑖𝑣𝑖𝑛𝑑 𝑝𝑟𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑠̦𝑖 𝑐𝑜𝑚𝑏𝑎𝑡𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑣𝑖𝑜𝑙𝑒𝑛𝑡̦𝑒𝑖 𝑐𝑢 𝑜𝑐𝑎𝑧𝑖𝑎 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑒𝑡𝑖𝑡̦𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑠̦𝑖 𝑎 𝑗𝑜𝑐𝑢𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡𝑖𝑣𝑒 (𝐿𝑒𝑔𝑒𝑎 4/ 2008). Vorbim aici despre spectatorii prezenți în tribune care consumă băuturi alcoolice din recipiente de sticlă / doză sau introduc și utilizează articole pe bază de amestecuri pirotehnice (torțe sau fumigene de diferite culori).

Instituția Prefectului Județul Prahova dorește ca prin intermediul comisiei mai sus-menționată să reglementeze modalitatea de organizare și avizare a manifestărilor sportive și totodată, să prevină violența urmărind aplicarea normelor ce se impun pentru desfășurarea acestui tip de competiție pe raza județului Prahova.

 Coordonatorul comisiei a fi subprefectul Emil Drăgănescu.

 Oficialul a scris pe contul său de socializare următoarele: „Ceea ce îmi doresc este ca alături de ceilalți membri ai comisiei să reușim să îmbunătățim climatul de siguranță cu ocazia evenimentelor sportive!

Și pentru că dialogul reprezintă de cele mai multe ori cheia succesului, mi-am propus ca la unele lucrări ale comisiei să invităm și reprezentanții suporterilor!”

Articolul Tocmai s-a infiintat in Prahova: COMISIA JUDETEANA de actiune impotriva VOLENTEI in sport! Sa vedem… efectele! Cine e si ce transmite coordonatorul echipei?! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]