Prima pagină » Tips&tricks: ce reprezinta medicina de familie? (P)
Stiri

Tips&tricks: ce reprezinta medicina de familie? (P)

Medicina de familie Bragadiru reprezinta specialitatea care se ocupa de asigurarea asistentei medicale primare si continue, contribuind printr-o gama larga de actiuni la promovarea starii de sanatate a individului, dar si a familiei.

Indicat este sa iti alegi un medic de familie in care sa ai incredere si care sa fie foarte bine pregatit, astfel incat sa poti apela la el ori de cate ori este nevoie. Afla mai multe despre un medic de familie Bragadiru de aici.

Medic de familie Bragadiru – ce acte iti sunt necesare pentru inscriere?

Daca esti in cautarea unui nou medic de familie Bragadiru, atunci este bine sa stii care sunt actele de care ai nevoie pentru inscriere:

 • cartea de identitate sau buletinul;
 • cererea tip, pe care o poti completa la cabinet;
 • dovada ca esti asigurat (adeverinta de salariat, talon de pensie, adeverinta de somer sau, dupa caz, adeverinta de la Primarie care atesta primirea ajutorului social).

Pe langa toate acestea, istoricul tau medical i-ar fi de folos viitorului doctor cu care vei colabora: in baza acestuia, el va sti care sunt conditiile de care ai suferit pana acum, daca esti alergic la vreun medicament anume sau daca ai suferit interventii medicale.

Care sunt responsabilitatile unui medic de familie?

Foarte important este sa cunosti si responsabilitatile medicului de familie. De exemplu, acesta are obligatia de a-ti oferi ingrijire continua si comprehensiva, indiferent de sex, de boala sau de varsta. Mai mult, medicul de familie se ocupa de consulturi generale, urmand ca apoi sa-ti indice care sunt analizele datorita carora poti afla un diagnostic ferm, precum si ce tip de specialist sa consulti ulterior.

Printre responsabilitatile medicului de familie se numara si eliberarea de adeverinte, atunci cand ele sunt necesare, dar si eliberarea de concedii medicale.

Rol preventiv

Spre deosebire de alte ramuri ale medicinei, medicina de familie are, in general, un rol preventiv. Asta inseamna ca poti merge la doctorul la care esti inscris pur si simplu pentru a descoperi ce tipuri de anticonceptionale ai la dispozitie si cum sa le alegi, care sunt cele mai bune produse de ingrijire personala, dar si care sunt departamentele carora ar fi bine sa te adresezi, in functie de durerile pe care le resimti.

Vaccinuri

In anumite situatii, medicul de familie este cel care poate realiza si cateva tipuri de vaccinuri. Printre acestea se numara, de exemplu, vaccinul antigripal. Atunci cand incepe sezonul, te poti programa din timp, astfel incat sa ai certitudinea ca vei obtine una din dozele oferite gratuit de catre Ministerul Sanatatii.

Cum sa-ti inscrii copilul la medicul de familie?

Pe langa adulti, medicii de familie iau in evidenta lor si copii. Daca ai acasa un micut, este important sa il inscrii la un medic bun, pentru a putea apela la acesta ori de cate ori ai nevoie. Medicina de familie este esentiala pentru copii: doctorul primar este cel caruia ar trebui sa i te adresezi in prima instanta, pentru a sti ce ai de facut pe mai departe.

OnixOptim.roiti pune la dispozitie cele mai importante departamente medicale de care ai nevoie. Aici gasesti un medic de familie Bragadiru bun, dar si kinetoterapeuti bine pregatiti si, in acelasi timp, iti poti face analizele de care ai nevoie pentru obtinerea unui diagnostic ferm. Cu cat o clinica inglobeaza mai multe servicii, cu atat iti este mai usor sa te bucuri de o stare de sanatate buna cat mai repede cu putinta! Per ansamblu, este bine sa acorzi o atentie sporita medicinei preventive: doar asa vei gasi echilibrul de care ai nevoie!

Date de contact:

Telefon: 0723.019.008 / 0751.077.660

E-mail: contact@onixoptim.ro


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]