Prima pagină » Tine piept temperaturilor cu minus, optand pentru sisteme de incalzire profesionale!
Stiri

Tine piept temperaturilor cu minus, optand pentru sisteme de incalzire profesionale!

Temperaturile scazute de afara par sa nu ne ierte nicio secunda, asa ca este momentul ideal sa consideri o sursa termica alternativa pentru locuinta ta. Chiar daca centralele termice sunt inca printre cele mai utilizate surse de incalzire la case si apartamente, nu sunt si cele mai economice. Cu un dispozitiv termic pe combustibil lemnos sau energetic, vei putea economisi considerabil la costurile de incalzire si te vei bucura, in acelasi timp, de tot confortul termic dorit in locuinta ta.

Oferta bogata PE FOC vine cu produse de calitate si furnizate de branduri de renume pe piata termica, ideale atat pentru montajul la o casa, cat si la apartament:

SEMINEE PE LEMNE

Cu un semineu pe lemne, temperaturile cu minus de afara nu vor mai fi o amenintare la adresa confortului tau termic. Descopera selectia deosebita de focare seminee pe lemne, ideale pentru constructia oricarui tip de semineu – de la variante economice, alternative profesionale (gama PRO), si pana la modelele premiul pe colt de calitate superioara. Opteaza pentru varianta de focar ideala pentru interiorul locuintei tale dintre cele drepte sau pe colt, cu design minimalist sau rustic, si imbracaminte de marmura, caramida, piatra sau teracota.

Focar semineu pe lemne premium, montat in livingul unei case de vacanta.

SEMINEE DECORATIVE

Daca locuiesti la bloc si vrei sa optezi pentru un sistem termic mai economic, un semineu decorativ ar putea fi alegerea ideala. Achizitionand un biosemineu, semineu electric sau pe gaz, ai parte de confortul termic necesar si de un element decorativ ideal in locuinta ta. Ai posibilitatea de a alege dintr-o gama generoasa de modele seminee decorative, disponibile in catalogul PE FOC in diverse stiluri, dimensiuni, culori si configuratii. 

Odata ce produsul a ajuns la tine, iti va lua doar cateva minute pana te vei putea bucura de frumusetea focului cu ajutorul energiei electrice, bioetanolului sau gazului.

Biosemineu mobil, cu design modern, pozitionat pe mobila de bucatarie la un apartament.

SOBE PE LEMNE

Soba pe lemne vine in ajutorul tau atunci cand necesarul termic al locuintei tale este unul mai ridicat. Gama impresionanta de sobe pe lemne din catalogul PE FOC prezinta variante din fonta sau samota, cu design rustic sau inovativ, mini sau suspendate si care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si siguranta in domeniu.

Fie ca vrei sa o montezi la casa, cabana sau casa de vacanta, soba pe lemne va deveni cu siguranta focusul vizual al incaperii, dar si o sursa de caldura sigura si profesionala.

Soba pe lemne din fonta cu aspect inedit, amplasata in interiorul unei cabane.

Renunta la grija facturilor la gaz cu o serie de dispozitive termice alternative din catalogul PE FOC. Fie ca optezi pentru o soba pe lemne, un semineu pe lemne sau decorativ, vei putea economisi considerabil la costurile lunare de incalzire si te vei bucura in acelasi timp de o atmosfera inedita in locuinta ta. La orice produs ales, ai parte de consultanta de specialitate si transport garantat la usa casei tale! (P)


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]