Prima pagină » Timp de aproape doua zile, COD PORTOCALIU de VISCOL la Sinaia!
Stiri

Timp de aproape doua zile, COD PORTOCALIU de VISCOL la Sinaia!


MARE ATENȚIE: La Sinaia este COD PORTOCALIU – Fenomene vizate: ninsori abundente și viscol!

“Este primul sezon în care nu folosim sare, iar la această oră acționăm cu 7 autospeciale dotate cu lama și sărăriță. Un încărcător frontal și 2 autoutilitare verifică permanent starea drumurilor. Sunt angrenați aproximativ 20 de oameni care acționează manual la îndepărtarea zăpezii de pe scări, trotuare, treceri de pietoni și stații de autobuz. Ca și material antiderapant folosim clorura solidă și sort concasat 4.8mm”, a transmis în urmă cu puțin timp, Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia.

Codul este valabil până în data de 29.01.2023, ora 10:00. În continuare vor fi precipitații însemnate cantitativ sub formă de ninsori (35…50l/mp) și intensificări ale vântului 55-65 km/h.  Se va depune strat consistent de zăpadă.

Acum se circula în condiții de iarnă. Deszăpezirea se realizează cu prioritate la instituțiile publice esențiale, pe arterele principale, stațiile de autobuz, ulterior pe străzile secundare și terțiare.

Autoritățile recomandă conducătorilor auto să-și echipeze autoturismele cu  anvelope de iarnă. Înainte de plecare, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.)

Articolul Timp de aproape doua zile, COD PORTOCALIU de VISCOL la Sinaia! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link