Prima pagină » Sprijin financiar pentru crescatorii de vaci
Stiri

Sprijin financiar pentru crescatorii de vaci


Guvernul a decis miercuri, 8 februarie, să instituie o schemă de ajutor de stat pentru a susține crescătorii din sectorul bovin afectați de criza provocată de agresiunea Rusiei asupra Ucrainei.

Aș cum a precizat la finalul ședinței Executivului, purtătorul de cuvânt Dan Cărbunau, „este un ajutor de stat care are o valoare de peste 200 de milioane de lei, mai exact 217.756.000 de lei și va fi asigurat de la bugetul de stat, prin intermediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Cuantumul ajutorului de stat care va fi alocat pentru un efectiv de peste 600.000 de capete va fi de 73 de euro pentru fiecare animal. Beneficiarii acestei scheme de ajutor de stat sunt crescătorii care dețin vaci de lapte, respectiv atât întreprinderi individuale și familiale, precum și persoane fizice autorizate, persoane fizice și, după caz, și persoane juridice”.

Foto: Facebook

Articolul Sprijin financiar pentru crescatorii de vaci a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link