Prima pagină » Sibiul, gazda „Zilelor Dermatologiei”
Stiri

Sibiul, gazda „Zilelor Dermatologiei”

                                                                                  

În perioada 6-8 octombrie are loc cea de-a cincea  ediție a conferinței “ZILELE DERMATOLOGIEI LA SIBIU”, cu tema ACTUALITĂȚI, PERSPECTIVE ȘI PROVOCARI ÎN DERMATOLOGIE”.

Conferința, care se va desfășura în format hibrid, atât cu prezență fizică cât și cu prezență online, la Hotelul Ramada Sibiu.

Prestigioasa manifestare științifică este organizată sub egida Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, cu sprijinul Societății Române de Dermatologie și în colaborarea cu  Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, fiind creditată de Colegiul Medicilor din România cu puncte EMC. Președinta conferinței este dna Prof.univ.dr. Maria Rotaru, medicul șef al Secției Clinice Dermatologie a SCJU Sibiu.

Din comitetul de organizare fac parte Conf. Univ. Dr. Cipăian Călin, Directorul medical al SCJU Sibiu și următorii medici dermatologi din cadrul spitalului: Conf.univ.dr. Iancu Gabriela, Dr. Vîlsan Codruț și Dr. Mihulecea Cristina.

Pentru medicii rezidenți și pentru studenți participarea este gratuită.

Ne bucurăm că, după doi ani de pandemie, reușim să ne întâlnim și față în față, pentru că o comunicare în context social face ca relevanța, importanța și conținutul mesajului să crească, să fie mai eficiente. Le mulțumesc colegilor din comitetul de organizare și celor din comitetul științific, tuturor participanților din Sibiu și din țară precum și sponsorilor. Și în acest an vom avea o tematică diversă și un conținut de calitate axat pe ceea ce este actual în dermatologie, pe noutățile din domeniu dar și orientat către perspectivele acestei specialități, în corelație cu alte specialități medicale”, a declarat  Prof.univ.dr. Maria Rotaru, medicul șef al Secției Clinice Dermatologie a SCJU Sibiu.

Demn de știut, participanții vor avea parte, timp de trei zile, de un program științific divers și atractiv, sub forma sesiunilor de lucrări și simpozioanelor, ce vor fi susținute de profesioniști din domeniul dermatologiei și altor specialități medicale din cele mai mari și importante centre universitare din România: București, Cluj, Iași, Târgu-Mureș, Brașov, Craiova, și bineînțeles Sibiu.

Programul complet al conferinței, cu tematica pe zile și titlurile prezentărilor poate fi consultat aici

 „Conferința reprezintă o importantă oportunitate pentru medicii sibieni de a-și prezenta realizările și experiența în diagnosticarea și tratamentul pacienților precum și de a acumula informații de valoare de la colegii din cele mai importante centre universitare. De asemenea, este o ocazia pentru rezidenți și studenți de a-și completa  cunoștințele, cu atât mai mult cu cât pentru aceștia participarea este gratuită. Vom dezbate împreună patologia cancerelor cutanate, a bolilor inflamatorii cutanate, patologia venoasă periferică și multe alte teme de interes și sunt convinsă că vom avea un eveniment de o înaltă ținută științifică”, a mai adăugat Prof.univ.dr. Maria Rotaru.

Mesajul video al Prof.univ.dr. Maria Rotaru este disponibil aici.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]