Prima pagină » Serviciul Public Finante Locale Ploiesti va trimite SMS-uri contribuabililor
Stiri

Serviciul Public Finante Locale Ploiesti va trimite SMS-uri contribuabililor


Municipalitatea ploieșteană informează cetățenii că, începând cu această lună, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești va înștiința contribuabilii prin mesaje de tip sms.

Persoanele care au completat numărul de telefon în declarațiile fiscale vor fi înștiințate despre unele aspecte ce țin de relația cu Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești.

Practic, înainte de emiterea somațiilor și a titlurilor executorii, înainte de finalizarea procedurii de impunere din oficiu, în cazul unor modificări legislative, precum și în alte ocazii, ce pot apărea în cursul anului fiscal, instituția precizată va transmite un sms de la numărul 1895.

Autoritățile precizează că acest demers face parte din proiectul “Spune-ne cum vrei să fim!“, implementat de Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, în scopul unei relaționări mai eficiente cu cetățenii.

Articolul Serviciul Public Finante Locale Ploiesti va trimite SMS-uri contribuabililor a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link