Prima pagină » Se infiinteaza in Bucuresti: Doua centre PrimoHUB pentru joc, invatare competente parentale
Stiri

Se infiinteaza in Bucuresti: Doua centre PrimoHUB pentru joc, invatare competente parentale

Nicușor Dan- Primarul general al capialei: „Voi supune aprobării Consiliului General al Municipiului București, în ședința de joi, 29 septembrie, încheierea unui acord de parteneriat între Primăria Capitalei, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București și Asociația Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională pentru înființarea a două centre PrimoHUB pentru joc, învățare competențe parentale în cadrul programului ”2022 ECD Intervention”.

Fiecare centru va avea o capacitate de 20 de locuri pentru copiii refugiați din Ucraina și pentru copiii români aflați în situații vulnerabile, cu vârste de la 3 luni la 7 ani.

În cele două centre, vor fi organizate activități de îngrijire și învățare prin joc pentru cei mici, precum și activități pentru părinți.

În baza protocolului, DGASMB va pune la dispoziție cele două spații și personalul aferent și va identifica beneficiarii programului.

Asociația Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională va asigura pregătirea specifică a personalului, precum și dotarea centrelor cu mobilier și materiale de învățare specifice.

Valoarea totală a proiectului este de 200.000 de euro, câte 100.000 pentru fiecare centru, iar finanțarea este asigurată cu fonduri de la bugetul local și fonduri puse la dispoziție de UNICEF.

Acest proiect este implementat în cadrul programului ”2022 ECD Intervention – Susținerea autorităților locale în integrarea refugiaților și asigurarea stării de bine a tuturor copiilor din comunitate”, pentru care DGASMB a obținut asistență tehnică gratuită privind analiza situației copilăriei timpurii și finanțarea de centre pentru joc, învățare și competențe parentale – PrimoHUB”.

Articolul Se infiinteaza in Bucuresti: Doua centre PrimoHUB pentru joc, invatare competente parentale apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]