Prima pagină » Romania din inima… Parisului: A fost inaugurata PIATA „GEORGE ENESCU”
Stiri

Romania din inima… Parisului: A fost inaugurata PIATA „GEORGE ENESCU”

Prezent la acest eveniment, Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis: „Mândru și emoționat să fiu astăzi la inaugurarea Pieței George Enescu, în inima cartierului parizian care i-a fost atât de drag ilustrului compozitor român și locul unde a creat Rapsodiile Române.

Acest gest de recunoaștere confirmă prietenia româno-franceză și relația extrem de specială dintre România și Franța, manifestată mai vizibil ca oriunde în lume la Paris. Români iluștri au trăit, creat, lucrat și au lăsat o moștenire importantă în orașul de pe Sena, iar francezii au știut să îi onoreze. Așa este și acum.

Românii care lucrează, traiesc și învață la Paris se vor bucura și vor fi mândri să treacă prin Piața George Enescu și să împărtășească ceea ce marele nostru compozitor spunea: „lumea trebuie să cunoască țara mea așa cum este ea. Peste tot pe unde mă duc, nu uit că aceasta este prima mea datorie”.

Mulțumesc românilor care participa la viața culturală și socială a Franței și îi așteptăm cu drag acasă, să petrecem împreună sărbătorile.

Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest omagiu adus creatorului și purtătorului de suflet românesc – edililor parizieni și echipelor lor, grupului de prietenie cu România din Adunarea Națională, Ambasadei României în Franța!”

Articolul Romania din inima… Parisului: A fost inaugurata PIATA „GEORGE ENESCU” apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]