Prima pagină » Rolul cărților de vizită în contextul relațiilor de afaceri
Economic Utile

Rolul cărților de vizită în contextul relațiilor de afaceri

Tot ceea ce facem astăzi în materie de afaceri, și nu numai atât, se desfășoară în mediul digital. Fie că trimitem un e-mail, semnăm contracte, participăm la întâlniri de grup, cartea de vizită este ceva ce digitalul va putea înlocui în întregime prea curând. Acestea fiind spuse, dacă sunteți curioși să aflați care sunt motivele pentru care cărțile de vizită sunt în continuare un element de identificare important pentru diverse medii de afaceri și pentru persoanele care sunt implicate în aceste procese, noi vă oferim câteva piste pe care merită să le studiați mai în profunzime.

Schimbul digital de informații de contact este impersonal

Crearea de rețele de afaceri înseamnă crearea de conexiuni reale. Trimiterea textului sau trimiterea prin e-mail a informațiilor de contact la fața locului este convenabilă, dar ușor impersonală.

Cărțile de vizită sunt cele mai eficiente instrumente de marketing direct

Marketingul prin e-mail, optimizarea pentru motoarele de căutare și media plătită ajută la atragerea de clienți potențiali, dar încă nu sunt la fel de eficiente ca o întâlnire personală în care au loc tot feluri de schimburi, printre care și cele de cărți de vizită. Se spune că ceea ce este scris negru pe alb rămâne sfânt. Așadar, odată ce ați înmânat o carte de vizită cuiva, acea persoană o va avea pentru mult timp pusă undeva la îndemână, astfel încât să o poată folosi atunci când este cazul.

Puteți întâlni o persoană importantă sau un potențial contact în orice moment, fie la diverse ​​expoziții comerciale, conferințe, aeroporturi, așa încât purtarea cărților de vizită în orice moment în care vă deplasați vă va asigura că nu ratați niciodată o oportunitate bună de a stabili o relație de afaceri valoroasă. Păstrați câteva în buzunar sau în portofel, astfel încât să fiți pregătit data viitoare când întâlniți un client potențial sau partener de afaceri.

O carte de vizită este prima impresie a brandului dumneavoastră

Cu toții știm cât de importante sunt elementele pe care le folosim pentru a intra în contact cu persoanele din jurul nostru, motiv pentru care cărțile de vizită rămân și ele aspecte pe care nu avem cum să le dăm deoparte. În primul rând, clientul sau potențialul client are posibilitatea să-și facă o părere despre seriozitatea firmei încă de la prima vedere, atunci când vă studiază detaliile cărții dumneavoastră de vizită. Ceea ce este scris negru pe alb rămâne neschimbat, iar în asta constă, de fapt, valoarea cărților de vizită.

Deși timpurile și tehnologia au evoluat împreună, există câteva detalii care nu s-au pierdut odată cu trecerea timpului, iar un exemplu semnificativ în acest sens sunt chiar cărțile de vizită.

Dacă urmează să vă întâlniți un client potențial și să faceți schimb de adrese de e-mail sau de numere de telefon, este neapărat să vă lăsați unul altuia și o carte de vizită. Gândiți-vă numai la faptul că este posibil ca respectiva persoană să dorească să dea cartea dumneavoastră de vizită și altor persoane, ceea ce înseamnă că există posibilitatea ca rețeaua dumneavoastră de contacte să se extindă serios.

Dacă doriți să comandați câteva cărți de vizită pentru a le folosi în beneficiul afacerii dumneavoastră, vă reamintim că la Agrafa aveți posibilitatea de a comanda un număr nelimitat de astfel de instrumente de comunicare. Tot ceea ce aveți de făcut este să ne trimiteți comanda pe site, iar de acolo trebuie să lăsați totul în seama noastră.

Agrafa este locul în care creăm elemente și instrumente de comunicare reale, capabile să vă ajute să vă atrageți cât mai mult clienții, dar și colaboratorii de afaceri.

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]