Prima pagină » ROCKWOOL Group analizeaza oportunitatea de a-si consolida prezenta in Romania
Stiri

ROCKWOOL Group analizeaza oportunitatea de a-si consolida prezenta in Romania

ROCKWOOL Group anunță intenția de a-și extinde capacitatea de producție locală, prin construcția unei noi linii de producție a vatei minerale bazaltice, pe teritoriul fabricii din Ariceștii Rahtivani, lângă Ploiești, județul Prahova. Intenția vine ca urmare a analizei potențialului de creștere a pieței de izolații din România, iar proiectul ar trebui să îndeplinească mai multe cerințe stabilite de grup.

ROCKWOOL Group este lider mondial în producția de izolații din vată bazaltică și cel mai mare producător din România. În prezent, grupul oferă 177 de locuri de muncă la fabrica din Ariceștii Rahtivani și în biroul din București.

ROCKWOOL pune pe piață produse de cea mai înaltă calitate, din vată minerală bazaltică, pentru construcția de clădiri eficiente energetic, cu un grad înalt de securitate la incendiu, care oferă, în același timp, protecție împotriva zgomotului și vibrațiilor.

Creșterea capacității de producție la fabrica din Ariceștii Rahtivani va contribui la dezvoltarea economică a României prin extinderea industriei locale cu produse ”Fabricate în România”.

Despre ROCKWOOL: 

ROCKWOOL România SRL este parte a ROCKWOOL Group. Reprezentăm Grupul la nivel local, oferind sisteme avansate de izolații pentru clădiri. 

În ROCKWOOL Group, ne angajăm să îmbunătățim viețile tuturor celor care implementează soluțiile noastre. Ajutăm clienții și comunitățile în abordarea celor mai mari provocări actuale ale dezvoltării sustenabile: consumul mare de energie, poluarea fonică, pericolul la foc, deficitul de apă sau inundațiile. Gama noastră de produse reflectă diversitatea nevoilor lumii în care trăim, ajutându-i pe toți cei implicați să reducă propriile emisii de carbon. 

Vata bazaltică este un material natural, reciclabil 100%, versatil și reprezintă baza tuturor diviziilor noastre de business. Cu aproximativ 12.200 de colegi pasionați din 40 de țări și vânzări în peste 120 de țări, suntem lider mondial în produse din vată bazaltică, de la izolații pentru clădiri până la plafoane acustice, de la sisteme de placări exterioare până la soluții horticole, de la fibre speciale  destinate diferitor industrii până la izolații pentru instalații industriale și industria navală.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul www.rockwool.com/ro.

Articolul ROCKWOOL Group analizeaza oportunitatea de a-si consolida prezenta in Romania apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]