Prima pagină » Protejeaza structurile lemnoase cu lacul pentru lemn de la Zobel
Utile

Protejeaza structurile lemnoase cu lacul pentru lemn de la Zobel

Atat spatiile exterioare, cat si cele interioare sunt pline de daunatori si factori ce au puterea de a pune stapanire in timp pe constructii din diferite materiale. Unul dintre cele mai vizate materiale de catre acesti daunatori este lemnul. Acest material reprezinta baza celor mai multe piese de mobilier si constructii exterioare. Desi modernismul pune stapanire pe stilurile locuintelor, Lemnul inca se afla in topuri si va continua sa reprezinte un adversar puternic pentru noile produse aparute pe piata.

Cabanele si pensiunile de la munte se mandresc si se recomanda prin frumusetea decorului lemnos, atat interior, cat si exterior. Pentru a putea pastra insa intacte aceste structuri lemnoase este nevoie de un lac pentru lemn corespunzator. Beneficiile aduse de un astfel de produs sunt cautate de toata lumea, el fiind cel care pastreaza lemnul ca si nou.

De ce structurile lemnoase trebuie tratate cu lac?

Majoritatea structurilor lemnoase, in general cele din lemn natural si masiv necesita tratarea cu un lac pentru lemn. Acest lucru duce la o mai lunga perioada de viata, lacul avand rolul de a crea un strat protector in jurul lemnului. Acest strat protector va avea rolul de a tine departe efectele negative pe care le poate aduce umezeala si schimbarile mari de temperatura cu care avem de-a face de la o zi la alta.

De asemenea, lacul are puterea de a proteja structurile exterioare. Acestea sunt cele mai afectate de schimbarile climatice si sunt expuse tuturor fenomenelor meteorologice, incepand cu simple ploi pana la straturi mari de zapada, vant puternic si chiar gheata. Acestora, li se adauga posibilele ciuperci ce pot pune stapanire pe piesele de mobilier plasate in exterior si chiar si rozatoarele care de multe ori incearca sa le roada.

Cum aleg cel mai bun lac?

La fel ca orice alt produs, si acest lac pentru lemn se gaseste in mai multe variante pe piata. Alegerea lacului potrivit poate fi una foarte simpla atunci cand distribuitorii aleg o buna modalitate de a-si prezenta si descrie produsele. In cazul in care aceste informatii lipsesc, este bine sa cunoasteti cele mai importante categorii de lac astfel incat sa puteti adresa intrebari specifice atunci cand doriti sa faceti o achizitie.

In primul rand, cea mai importanta impartire este cea in lac pentru exterior si lac pentru interior. Structurile lemnoase exterioare au nevoie de cel mai puternic lac, motiv pentru care aceasta este o categorie separata de toate lacurile pentru interior. Pe de alta parte, lacurile pentru interior se impart la randul lor in alte categorii. Vom avea nevoie de un tip diferit de lac pentru parchet si pentru scari. Acestea sunt structuri pe care se circula, motiv pentru care au nevoie de o mai mare protectie. Restul structurilor lemnoase pot folosi un lac simplu de lemn, nefiind nevoie de un produs specific.

De unde imi pot achizitiona cele mai potrivite lacuri pentru lemn?

Daca sunteti in cautarea celor mai bune lacuri pentru lemn, va recomandam sa alegeti produsele de la Klebrom. Acestia au un site – klebrom.ro – pe care va prezinta toate produsele lor insotite de o descriere care sa va vina in ajutor. Aici veti gasi atat lac pentru parchet, folii pentru usi MDF, cat si cele mai puternice lacuri de la Zobel pentru mobilier de gradina si garduri. Accesati acum site-ul si aflati daca produsul potrivit dumneavoastra se gaseste aici.

Date de contact:

Telefon: 0268 411 367/ 0726 159 136

Fax: 0372 876 469

E-mail: office@klebrom.ro

Adresa: Strada Durau, Nr.11, Brasov