Prima pagină » Programul complet al fazei grupelor Cupei Romaniei la fotbal
Stiri

Programul complet al fazei grupelor Cupei Romaniei la fotbal

Vineri, 30 septembrie, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a grupelor Cupei României Betano, care a fost efectuată de foștii internaționali Marius Niculae, Lucian Sănmărtean și Miodrag Belodedici.

În faza grupelor participă 24 echipe (16 echipe calificate din play-off plus cele 8 echipe din Liga 1 neintrate în competiție) clasificate în trei urne valorice. Echipele participante în această etapă au fost distribuite prin tragere la sorti în 4 grupe a câte 6 echipe, distribuirea echipelor făcându-se astfel:

 • două echipe din urna valorică 1
 • două echipe din urna valorică 2
 • două echipe din urna valorică 3

Echipele din urna valorică 3, având în vedere că una dintre ele va juca un meci în deplasare, au fost distribuite ținând cont de criteriul geografic și de conceptul de sustenabilitate a mediului, cu scopul de a reduce distanțele de transport.

Pentru fiecare grupă în parte, primei echipe extrase din urna valorica  1, respectiv 2 i se va atribui denumirea generică “1a”, respectiv “2a”, iar cea de-a două extrasă va primi denumirea de “1b” și “2b”. În acelasi timp, echipele din urna valorică 3, deja împarțite în grupe, vor primi prin tragere la sorți denumirea generică “3a” și “3b”.

Toate echipele vor juca un meci cu o echipă din urna 1, un meci cu o echipă din urna 2 și un meci cu o echipă din urna 3 la nivelul grupei relevante.

PROGRAMAREA MECIURILOR

Etapa 1: 3b-1b; 2b-1a; 3a-2a;
Etapa 2: 2a-1b, 3a-1a, 3b-2b
Etapa 3: 1a-1b, 2a-2b, 3a-3b;
Partidele se vor disputa pe terenul formației mai slab clasată în sezonul precedent.

PROGRAMUL FAZEI GRUPELOR

ETAPA 1  – 19 OCTOMBRIE

GRUPA A:
Unirea Slobozia – FC Voluntari
Petrolul – Sepsi OSK
Dinamo 1948 – U Craiova 1948

GRUPA B:
Gloria Buzău – AFC Botoșani
UTA Arad – FCSB
Oțelul Galați – CS Mioveni

GRUPA C:
CSM Alexandria – Farul Constanța
Universitatea Cluj – CFR 1907 Cluj
CSC Dumbrăvița – FC Rapid

GRUPA D:
Minaur Baia Mare – FC Argeș
AFC Hermannstadt – Universitatea Craiova
CS Ocna Mureș – Chindia Târgoviște

ETAPA 2  – 9 NOIEMBRIE

GRUPA A
U Craiova 1948 – FC Voluntari
Dinamo 1948 – Sepsi OSK
Unirea Slobozia – Petrolul

GRUPA B
CS Mioveni – AFC Botoșani
Oțelul Galați – FCSB
Gloria Buzău – UTA Arad

GRUPA C
FC Rapid – Farul Constanța
CSC Dumbrăvița – CFR 1907 Cluj
CSM Alexandria – Universitatea Cluj

GRUPA D
Chindia Târgoviște – FC Argeș
CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova
Minaur Baia Mare – AFC Hermannstadt

ETAPA 3  – 7 DECEMBRIE

GRUPA A
Sepsi OSK – FC Voluntari
Petrolul – U Craiova 1948
Unirea Slobozia – Dinamo

GRUPA B
AFC Botoșani – FCSB
CS Mioveni – UTA Arad
Oțelul Galați – Gloria Buzău

GRUPA C
Farul Constanța – CFR 1907 Cluj
Universitatea Cluj – FC Rapid
CSM Alexandria – CSC Dumbrăvița

GRUPA D
FC Argeș – Universitatea Craiova
AFC Hermannstadt – Chindia Târgoviște
CS Ocna Mureș – Minaur Baia Mare

După disputarea celor 3 etape, se vor cunoaște sfert-finalistele.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă în parte se califică în faza sferturilor de finală urmând a disputa următoarele meciuri conform schemei de mai jos, cu mențiunea că echipele câștigătoare ale grupelor vor disputa meciurile pe teren propriu. De asemenea, in semifinale, câștigătoarele sferturilor de finală 1 și 3 vor fi gazde.

Articolul Programul complet al fazei grupelor Cupei Romaniei la fotbal a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]