Prima pagină » Profesoara batjocorita la Pietriceaua, folosita pe post de „obiect sexual” de catre elevi, la ora, crede ca „nu s-a intamplat nimic grav”. Ceva mai anormal cunoasteti?!
Stiri

Profesoara batjocorita la Pietriceaua, folosita pe post de „obiect sexual” de catre elevi, la ora, crede ca „nu s-a intamplat nimic grav”. Ceva mai anormal cunoasteti?!


Profesoara din Prahova, batjocorită de elevi la ora de limba engleză, chestionată de colegii din școala unde s-a produs grozăvia, spune că „nu s-a întâmplat nimic grav”. Auziți?!?! Inspectoratul Școlar Județean Prahova îi reproșează că este prea permisivă. Profesoara a susținut în fața colegilor că nu consideră că s-a întâmplat ceva grav. Colegii săi au stat de vorbă cu ea când imaginile filmate au ajuns în posesia conducerii școlii, ulterior apărând și în spațiul public, relatează Adevarul.

„Noi am fost informați în dimineața zilei de joi, pe 6 aprilie, fiind ziua în care, de altfel, și conducerea școlii a aflat de existența acelui filmuleț.

A intrat doamna director în posesia filmulețului, ne-a informat pe noi, Inspectoratul Școlar, și a informat și Poliția. Se pare că filmulețul este de acum două săptămâni, aproximativ”, a precizat inspectorul școlar general al IȘJ Prahova, Ilona Rizea pentru sursa citată.

Tot atunci, la nivelul unității școlare s-a demarat o cercetare pentru a se afla cum s-au întâmplat lucrurile, stându-se de vorbă, în mod firesc, și cu profesoara implicată.

„Doamna profesoară a avut o discuție cu conducerea școlii și dumneaei a considerat că nu s-a întâmplat nimic grav”, a recunoscut Ilona Rizea. (dar și domnia sa o spune cu așa un calm de parcă ar povesti unei prietene un film bun…)

Nu vă supărați, dragi stimați cititori, cunoaștei ceva mai anormal decât reacția acelei profesoare?!

Măi fraților, chiar nu realizați CÂT DE TERIFIANT este ceea ce s-a întâmplat la Pietriceaua?!?! Dacă profesoara depsre care acum oți spunem că a fost victima batjocurii acelor elevi, zâmbeește și NU are nicio reacție în timpul acele întâmplări ce imită la modul tupeist, scârbos, grotesc acte sexuale, dumneaei înseși fiind ținta batjocurii și agresiunii din partea acelor copii cu compotament hooligan, atunci ce sămai zicem?oare mai arerost să vină la catedră, să… pregătească elevi pentru viitor, tineri pe care să se bazeze societatea, care să aibă un serviciu, o familie?!?! CUM??? Este ceva care nu mai încape în cuvinte și depășește limita normalului. În cel mai rău sens posibil!!!

foto: ziare.com

Articolul Profesoara batjocorita la Pietriceaua, folosita pe post de „obiect sexual” de catre elevi, la ora, crede ca „nu s-a intamplat nimic grav”. Ceva mai anormal cunoasteti?! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link