Prima pagină » Primaria capitalei va achizitiona o noua aplicatie informatica si o platforma hardware performanta
Stiri

Primaria capitalei va achizitiona o noua aplicatie informatica si o platforma hardware performanta

Vești de la Primaarul general al capitalei, Nicușor Dan: „Am primit acordul Consiliului General al Municipiului București pentru semnarea contractului de finanțare nerambursabilă prin care vom achiziționa o nouă aplicație informatică și o platformă hardware performantă de îmbunătățire a managementului administrației locale.

Concret, am obținut aproximativ 4 milioane de lei de la Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA), pentru implementarea proiectului „Management performant și administrație modernă pentru cetățenii Municipiului București”.

Această sumă va fi împărțită între Primăria Municipiului București și Administrația Fondului Imobiliar, iar fiecare dintre cele două instituții va beneficia de aproximativ 2 milioane de lei pentru a achiziționa sisteme informatice inovative.

Demersul vizează simplificarea procedurilor administrative atât în cadrul Direcției Managementul Resurselor Umane din Primăria Municipiului București, cât și în cadrul Administrației Fondului Imobiliar,  prin implementarea unei platforme integrate pentru a oferi cetățenilor servicii publice electronice de informare și servicii digitale”.

Trebuie spus că proiectul va fi cofinanțat cu 2% din valoarea investiției, sumă care va fi alocată proporțional din bugetul local al Primăriei Municipiului București și, respectiv, din bugetul Administrației Fondului Imobiliar.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 – Cererea de proiecte CP18/2022 „Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP”.

Articolul Primaria capitalei va achizitiona o noua aplicatie informatica si o platforma hardware performanta apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]