Prima pagină » Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, reales vicepresedinte la nivel de reprezentare al CCI a Romaniei
Stiri

Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, reales vicepresedinte la nivel de reprezentare al CCI a Romaniei


Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie a României a ales marți, 22 noiembrie 2022, organele de conducere ale CCIR pentru următorul mandat de cinci ani, o functie importanta revenindu-i Presedintelui Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu.

Dl. Mihai Daraban, Președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a fost reales, prin vot secret, în funcția de Președinte al CCIR, cu majoritate de voturi.

Anterior alegerii Președintelui CCIR, Adunarea Generală a Membrilor CCIR a ales, prin vot secret, membri Colegiului de Conducere ai Camerei Naționale. Lista acestora o gasiti AICI.

Dintre membrii noului Colegiu de Conducere, au fost aleși, prin vot secret, cei patru Vicepreședinți ai CCIR. Detalii AICI.

În aceeași ședință, Adunarea Generală a ales și cei opt Președinți ai Comitetelor Camerei Naționale, cu rang de Vicepreședinte la nivel de reprezentare, printre acestia fiind si Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, dl. Aurelian Gogulescu (foto).

Detalii pe Bucuresti Business.

Articolul Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, reales vicepresedinte la nivel de reprezentare al CCI a Romaniei a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link