Prima pagină » Prelungiri cu noroc: Petrolul Ploiesti – U Cluj 2-0
Stiri

Prelungiri cu noroc: Petrolul Ploiesti – U Cluj 2-0

Petrolul Ploiesti a urcat pe loc de play off dupa victoria reusita in fata formatiei Universitatea Cluj Napoca, cu scorul de 2-0, in etapa a 19-a a Superligii. Golurile au fost marcate de Mejers (min. 45+3) si Cioiu (min. 90+3)

Succesul din această seară, cel cu numărul 9 din această ediție de campionat, duce Petrolul pe locul șase, cu două etape rămase de jucat înainte de pauza de iarnă. Urmează, acum, un meci în Cupa României, marți, de la ora 19.00, pe „Ilie Oană”, cu FC U Craiova 1948, iar apoi confruntările cu Rapid București (etapa a 20-a, miercuri, 14 decembrie, ora 19.00, Arena Națională) și, din nou, FC U Craiova 1948 (etapa a 21-a, duminică, 18 decembrie, ora 14.30, „Ilie Oană”).

FC Petrolul: Leitner – Mathaus, Meijers, Huja – Borța, Jair, Seto, Țicu (cpt) – Grozav (88 Dumitriu), Budescu (77 Cioiu), Măzărache. Antrenor: Nicolae Constantin.

Universitatea: Iliev – Vlădoiu, Pițian, Ispas, Briceag – Filip (cpt), Simion (60 Bălan), Bic (46 Purece) – Haită (46 Horșia), Thiam (74 Remacle), Fulop (46 Ely Fernandes). Antrenor: Eugen Neagoe.

Au arbitrat: Sebastian Colțescu – Adrian Popescu și Marius Badea. Rezervă: Andrei Antonie. Arbitru VAR: Sorin Costreie. Arbitru AVAR: Bogdan Gheorghe.

Observatori: Eduard Dumitrescu (pentru arbitraj) și Octavian Goga (pentru organizare).

Articolul Prelungiri cu noroc: Petrolul Ploiesti – U Cluj 2-0 a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]