Prima pagină » Ploiesti, „raiul” intersectilor inteligente?! S-ar putea! Cu 6,3 milioane de lei
Stiri

Ploiesti, „raiul” intersectilor inteligente?! S-ar putea! Cu 6,3 milioane de lei


Primăria Municipiul Ploiești informează că a câștigat finanțare maximă nerambursabilă din fonduri PNRR, de aproximativ 6,3 milioane de lei, pentru realizarea unui management inteligent al intersecțiilor din oraș.

Contractul de finanțare a proiectului  a fost semnat, astăzi, cu Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației.

Proiectul “Management inteligent al intersecțiilor din Municipiul Ploiești”, implementat de administrația publică ploieșteană, prin Direcția Relații Internaționale, a fost depus în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 10 – Fondul Local – I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local), Runda 1.

Obiectivele principale ale acestui amplu proiect vizează: îmbunătățirea condițiilor de mobilitate urbană, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră generate de transporturi, precum și sporirea siguranței rutiere, în zonele cu trafic rutier intens.

Concret, se vor implementa mai multe soluții digitale și inovatoare în managementul intersecțiilor, respectiv se va realiza asigurarea unei supravegheri video inteligente a arterelor principale de circulație și gestionarea eficientă a timpilor din traficul auto.

Valoarea totală a proiectului este de 6.297.363,98 lei, iar perioada de implementare a acestuia este de 40 de luni, de la data semnării contractului de finanțare.

Articolul Ploiesti, „raiul” intersectilor inteligente?! S-ar putea! Cu 6,3 milioane de lei a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]