Prima pagină » Petrolul Ploiesti, reprezentata la un workshop pe tema drepturilor omului in fotbal
Stiri

Petrolul Ploiesti, reprezentata la un workshop pe tema drepturilor omului in fotbal


Vineri, 24 februarie, reprezentanți ai echipelor de fotbal au participat la un workshop pe tema drepturilor omului în fotbal, ținut de Gelu Duminică, sociolog și director al Fundației Agenția de dezvoltare comunitară „Împreună”.

Programul acțiunilor menite să-i sprijine pe reprezentanții cluburilor în adoptarea unor strategii de sustenabilitate a continuat cu o întâlnire a viitorilor manageri de sustenabilitate cu profesorul Gelu Duminică, de la Universitatea București.

Cei prezenți au explorat, prin jocuri de rol, discuții și schimb de bune practici, posibilitățile aflate la îndemâna cluburilor de fotbal de promovare a drepturilor omului și combatere a discriminării, rasismului, xenofobiei și discursului instigator la ură.

Sociologul le-a vorbit participanților despre manifestările specifice ale discrimării și discursului instigator la ură în fotbal, dar și contextul social în care se manifestă ele în România.

Printre cluburile reprezentate la Casa Fotbalului s-au numărat FCSB, Rapid, Farul, Petrolul Ploiești, CSA Steaua, U Craiova 1948, Oțelul Galați, ACS Juniorul sau CSM Focșani.

La începutul lunii februarie a avut loc un training asemănător pe tema responsabilității față de mediu, după ce, la finalul anului trecut, cluburile au participat și la o discuție tehnică despre elaborarea viitoarelor strategii de sustenabilitate. Ambele teme se regăsesc în Strategia de sustenabilitate adoptată de FRF în toamna anului trecut, care are obiective setate până în 2030. Unul dintre acestea este de a crea o comunitate de manageri și experți în sustenabilitate, în cadrul cluburilor de fotbal afiliate, care să permită acțiunea concertată, schimbul de experiențe, cunoștințe și bune practici.

Articolul Petrolul Ploiesti, reprezentata la un workshop pe tema drepturilor omului in fotbal a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]