Prima pagină » PESTE 4.500 de SANCTIUNI CONTRAVENTIONALE aplicate in numai cateva ore pe soselele din  Romania! Intre exemplele evidentiate, niciun sofer din Bucuresti!
Stiri

PESTE 4.500 de SANCTIUNI CONTRAVENTIONALE aplicate in numai cateva ore pe soselele din  Romania! Intre exemplele evidentiate, niciun sofer din Bucuresti!

În noaptea de 9 spre 10 martie a.c., polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune, la nivel național, pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Astfel, polițiști rutieri au desfășurat acțiuni în teren, în cadrul cărora au fost effectuate, în numai câteva orea, nu mai puțin de 16.110 testări, în scopul detectării prezenței alcoolului etilic în aerul expirat, precum și 462 de testări, în scopul detectării prezenței substanțelor psihoactive în salivă.

Drept consecință, au fost aplicate 4.513 sancțiuni contravenționale, dintre care 150 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului și 4.363 reprezentând alte sancțiuni potrivit prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Detalii-AICI.

Articolul <strong>PESTE 4.500 de SANCTIUNI CONTRAVENTIONALE aplicate in numai cateva ore pe soselele din  Romania! Intre exemplele evidentiate, niciun sofer din Bucuresti!</strong> apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link