Prima pagină » Peste 200 de persoane disparute sau urmarite, depistate de politisti in prima saptamana a anului. In peste 150 de cazuri e vorba de minori
Stiri

Peste 200 de persoane disparute sau urmarite, depistate de politisti in prima saptamana a anului. In peste 150 de cazuri e vorba de minori

Direcţia de Investigaţii Criminale organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.

Astfel, în perioada 31 decembrie 2022 – 6 ianuarie a.c., n urma activităţilor de căutare şi identificare, au fost depistate sau a fost clarificată situaţia a 32 de persoane urmărite la nivel național. Dintre acestea, 22 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar 4 aveau mandate de arestare preventivă.

Față de 3 persoane au fost emise mandate europeane de arestare, iar pentru alte 3 au fost dispuse sentinţe de internare în unitați medicale de specialitate.

Potrivit Poliției Române, în perioadă menționată, în urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale, au fost depistate 234 de persoane dispărute, 156 fiind minori.

foto: ziare.com

Articolul Peste 200 de persoane disparute sau urmarite, depistate de politisti in prima saptamana a anului. In peste 150 de cazuri e vorba de minori apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link