Prima pagină » Peste 13 MILIOANE DE EURO pentru dotarea Garzii Nationale de Mediu
Stiri

Peste 13 MILIOANE DE EURO pentru dotarea Garzii Nationale de Mediu

Vin vești bune!!! PESTE 13 MILIOANE DE EURO ALOCAŢI PRIN PNRR PENTRU DOTAREA GĂRZII NAŢIONALE DE MEDIU CU ECHIPAMENTE MODERNE DE CONTROL!

Astăzi 26.09.2022, la sediul Ministerului Mediului Apelor şi Pădurilor, în prezenţa domnului Ministru Tánczos Barna şi a Comisarului General al Gărzii Naţionale de Mediu dl.Aurelian Păduraru, s-a semnat contractul de finanţare prin PNRR al proiectului ”Echipamente de monitorizare și control pentru Garda Națională de Mediu”.

Proiectul are o valoare de 13 milioane de euro fără TVA şi are ca scop dotarea până la finele anului 2024 a celor 43 de comisariate județene ale Gărzii Naţionale de Mediu cu echipamente moderne, în vederea eficientizării acţiunilor de monitorizare și control.

În cadrul acestui proiect se vor achiziţiona:

*8 sisteme de scanare a camioanelor ce intră şi ies de pe teritoriul României.🕵️‍♀️

*271 camere video de bord pentru autospecialele Gărzii Naţionale de Mediu📸

*16 vehicule aeriene fără pilot (drone)🛸

*8 vehicule utilitare echipate cu comunicații radio pentru transportul echipamentelor de monitorizare;🚐

*709 camere video purtate e corp de comisarii Gărzii Naţionale de Mediu în timpul controalelor👀

* O platformă digitală ce va lega din punct de vedere informaţional toate cele 43 de judeţe 📡

Obiectivul acestor achiziţii este creșterea numărului de controale efectuate, a eficienței şi calității acestora.

Una din țintele propuse prin proiect este că, până la finele lui 2025 să fie efectuate primele 400 de misiuni de monitorizare și control cu echipamentele achiziționate.

Cu ocazia semnarii contractului , Comisarul General al Gărzii Naționale de Mediu, dl. Aurelian Păduraru, a declarat:

“Astăzi bifăm un moment important în ceea ce privește Planul Național de Redresare și Reziliență pe componenta de mediu. Semnarea acestui contract reprezintă un pas înainte pe care îl facem către modernizarea și eficientizarea activității Gărzii Naționale de Mediu.

Achizițiile care vor fi realizate prin acest contract vor contribui la creșterea eficienței și calității controalelor.

Semnarea contractului de astăzi împreună cu Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tánczos Barna, este și o dovadă de voinţă că atunci când se doreşte ceva cu adevărat, se poate realiza. Putem avea controale mai eficiente dacă există o dotare corespunzătoare a echipelor Gărzii de Mediu.

Le mulţumesc tuturor celor care au muncit pentru ca acest contract să fie semnat, pentru implicare şi profesionalism, precum și Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor pentru întregul sprijin pe care ni-l acordă”.

Articolul Peste 13 MILIOANE DE EURO pentru dotarea Garzii Nationale de Mediu apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]
 • Cum să-ți identifici și să-ți atingi obiectivele în afaceri
  Stabilirea și atingerea obiectivelor în afaceri este esențială pentru succesul și creșterea unei companii. Obiectivele reprezintă direcția pe care o urmează afacerea și oferă o viziune clară asupra a ceea ce se dorește să se realizeze. Ele pot fi legate de creșterea vânzărilor, îmbunătățirea eficienței operaționale, dezvoltarea de noi produse Articolul Cum să-ți identifici și […]
 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]