Prima pagină » Peste 1000 de persoane arestate in primele 8 luni ale lui 2022 pentru trafic de droguri. Au fost descoperite 89 de culture ilegale!
Stiri

Peste 1000 de persoane arestate in primele 8 luni ale lui 2022 pentru trafic de droguri. Au fost descoperite 89 de culture ilegale!

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. au desfășurat, în primele 8 luni ale anului trecut, 811 de acţiuni operative pentru combaterea traficului de droguri, fiind puse în executare 2.476 de mandate de percheziție domiciliară. Astfel, au  fost reținute 1.240 de persoane, 1.048 au fost arestate, iar față de 385 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Potrivit raportului dat publicității azi, în primele 11 luni ale anului 2022, la nivelul structurilor de combatere a criminalității organizate, au fost desfășurate 811 acțiuni operative, dintre care 319 au fost acțiuni operative de amploare, iar 74 au vizat grupuri infracționale organizate. 

În urma acţiunilor derulate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalității organizate, împreună cu D.I.I.C.O.T., procurorii au emis 1.177 de rechizitorii și acorduri de recunoaștere a vinovăției, fiind trimiși în fața instanței 2.115 inculpați, pentru săvârşirea a 3.316 infracţiuni. 

Totodată, prin aportul poliţiştilor din structurile de combatere a criminalităţii organizate, au fost destructurate 55 de grupuri infracționale organizate, formate din 375 de persoane.

Ca urmare a activităților desfășurate de polițiștii specializați, au fost indisponibilizate 492.461 de comprimate și 1.039,21 de kilograme de droguri (dintre care 424,02 kilograme de droguri de mare risc și 615,19 kilograme de droguri de risc).

De asemenea, au fost descoperite 89 de culturi ilegale, conținând 7.439 de plante, ce însumau o masă verde recoltată de 1.773,81 de kilograme.

Articolul Peste 1000 de persoane arestate in primele 8 luni ale lui 2022 pentru trafic de droguri. Au fost descoperite 89 de culture ilegale! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]
 • Cum să-ți identifici și să-ți atingi obiectivele în afaceri
  Stabilirea și atingerea obiectivelor în afaceri este esențială pentru succesul și creșterea unei companii. Obiectivele reprezintă direcția pe care o urmează afacerea și oferă o viziune clară asupra a ceea ce se dorește să se realizeze. Ele pot fi legate de creșterea vânzărilor, îmbunătățirea eficienței operaționale, dezvoltarea de noi produse Articolul Cum să-ți identifici și […]
 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]