Prima pagină » Patru tipuri de invelitori pentru construirea halelor metalice (P)
Stiri

Patru tipuri de invelitori pentru construirea halelor metalice (P)

Halele metalice reprezinta o alegere ideala pentru o diversitate de activitati economice, unde este necesara existenta unui spatiu interior, de dimensiuni variate, cu rezistenta mare impotriva factorilor atmosferici, hale ce pot fi montate cu rapiditate si fara posibilitatea aparitiei unor situatii neasteptate, asa cum se intampla in cazul altor solutii existente. Acest tip de constructie implica folosirea unei tehnologii moderne, bazate pe ridicarea unui schelet metalic, realizat din profile de otel standard si pe inchiderea structurii cu diverse tipuri de invelitori. 

Solutia halelor metalice este utilizata atat in ceea ce priveste obtinerea unor spatii de productie, dar si pentru spatii comerciale de depozitare sau chiar pentru destinatie agricola. Pe site-ul Lindab.ro sunt disponibile diverse solutii de inchidere a halelor din metal, ce pot fi folosite in imprejurari variate. Multitudinea de materiale usureaza alegerea, ceea ce face ca halele metalice sa corespunda nevoilor ulterioare. Sistemele disponibile asigura un montaj rapid si precis si ofera o rezistenta in timp apreciabila, superioara altor solutii tehnologice. 

Iata care sunt cele patru tipuri de invelitori pentru construirea halelor metalice!

 1. Tabla cutata si ondulata este o solutie optima pentru inchiderea unei hale metalice. Motivele alegerii acestui material sunt multiple. Pretul materialului face ca inchiderea aceasta sa fie preferata. La acest motiv se adauga si disponibilitatea produsului in ceea ce priveste lungimea care poate fi aleasa in functie de necesitati. Latimea generoasa usureaza montajul si face ca imbinarile sa fie mai putine la numar, ceea ce este de dorit, fiind stiut ca aceasta zona este mai dispusa la aparitia unor probleme ulterioare. Mai mult decat atat, tabla cutata si ondulata este disponibila intr-o varietate de culori si texturi, ceea ce permite realizarea unor proiecte, nu doar rezistente, ci si cu un design deosebit.
 1. Panourile de tip sandwich sunt solutii de inchidere de top, deoarece imbina intr-un singur material rezistenta otelului cu izolatia termica si fonica. Materialul se prezinta sub forma a doua placi metalice, aflate la interior si exterior, in mijloc fiind plasata o substanta cu rol izolator, ca de exemplu polistirenul de mare densitate. Aceste materiale sunt manufacturate astfel incat imbinarile sunt etanse, acest lucru permitand obtinerea unui spatiu interior util.
 1. Casetele structurale sunt piese metalice fabricate din tabla de otel, cu o forma specifica, ceea ce permite utilizarea lor la interior si la exterior. Fata de alte solutii sunt superioare prin utilizarea unui design deosebit, astfel putand fi folosite pentru inchiderea unor constructii cu destinatii diverse, inclusiv pentru cele comerciale sau cu alta destinatie speciala, precum salile de sport, de spectacole, chiar cladiri de birouri. Datorita sistemului de imbinare integrat se poate realiza un montaj rapid, iar acest lucru scuteste din costurile de constructie.
 1. Casetele de fatada au destinatia de a inchide halele metalice cu utilizare speciala, acestea permitand obtinerea unei imagini deosebite. Aceste casete fac parte dintr-un sistem complet, avand avantajul unui sistem de fixare ascuns, ceea ce permite obtinerea unor fatade interesante.

In concluzie, halele metalice sunt cladiri cu destinatie diversa, ce pot fi inchise cu o varietate de materiale potrivite pentru toate imprejurarile, indiferent de destinatia ulterioara a spatiului obtinut.

Sursa foto: lindab.ro


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]
 • Cum să-ți identifici și să-ți atingi obiectivele în afaceri
  Stabilirea și atingerea obiectivelor în afaceri este esențială pentru succesul și creșterea unei companii. Obiectivele reprezintă direcția pe care o urmează afacerea și oferă o viziune clară asupra a ceea ce se dorește să se realizeze. Ele pot fi legate de creșterea vânzărilor, îmbunătățirea eficienței operaționale, dezvoltarea de noi produse Articolul Cum să-ți identifici și […]
 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]