Prima pagină » Patima drogului, arde-o-ar focul: Sofer „in floarea varstei” prins DROGAT cu COCAINA. A ajuns dupa gratii!
Stiri

Patima drogului, arde-o-ar focul: Sofer „in floarea varstei” prins DROGAT cu COCAINA. A ajuns dupa gratii!


Fărădelegea la volan. Din nefericire, nu e zi sa nu fie prinsi in Prahova sau „hăt”, prin țară șoferi dogați. De-a dreptul un flagel…

Potrivit IPJ Prahova, marți după amiază, în jurul orei 16.00, polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești, în timp ce desfășurau activități de  supraveghere și control al traficului rutier pe strada Apelor din municipiu, au observat un autoturism, despre care existau date și informații cum că persoana care se află la volan ar avea permisul suspendat.

Drept urmare, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, fiind oprit pe strada Lebedei din municipiul Ploiești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 48 de ani din municipiu.

S-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce cu Restricții-Suspendat.

Întrucât bărbatul manifesta un comportament necooperant , ciudat, acesta a fost condus la sediul unității de poliție pentru cercetări.

Fiind testat cu aparatul DrugTest, a rezultat pozitiv la cocaina. Ca urmare, șoferul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

În urma probatoriului administrat față de bărbatul de 48 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei drept de a conduce este suspendat și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Articolul Patima drogului, arde-o-ar focul: Sofer „in floarea varstei” prins DROGAT cu COCAINA. A ajuns dupa gratii! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]