Prima pagină » Participi la un curs de limba franceza? TOP 6 moduri in care sa inveti si mai multe lucruri!
xr:d:DAFVFTScJUA:3,j:608196101,t:22121805
Utile

Participi la un curs de limba franceza? TOP 6 moduri in care sa inveti si mai multe lucruri!

Vrei sa inveti limba franceza mai bine si mai rapid ?

Probabil cea mai dificila parte a invatarii acesti limbi este stapanirea accentului care face franceza sa se distinga intre celelalte limbi. Invatarea unui lucru nou poate fi uneori destul de descurajanta, mai ales daca faci acest lucru singur. Participand la un curs limba franceza inveti rapid alaturi de profesorii calificati ai unui centru de limbi straine. Insa daca vrei sa inveti si mai multe lucruri, atunci continua sa citesti si descopera cum poti invata mai bine si mai repede franceza!

Exerseaza cu voce tare

Atunci cand citesti, gandesti sau canti in franceza, fa-o cu voce tare, clar si articulat.

Vorbitorii de franceza sunt recunoscuti foarte usor prin accentul lor puternic. Exersarea cu voce tare ajuta la formarea accentului specific francezei, dar si la fixarea cuvintelor si propozitiilor in memoria ta pe termen lung.

Vizioneaza filme

Participi la un curs de limba franceza, insa vrei sa iti exersezi mai mult capacitatea de a ascultare si intelegere a conversatiilor intre vorbitorii nativi? Vizionarea filmelor in franceza este una din cele mai eficiente metode de invatare. Nu numai ca inveti mai multe despre vorbirea de zi cu zi, dar pe masura ce asculti si citesti, vocabularul tau se imbunatateste. Aceasta este modalitatea ideala pentru a-ti antrena ascultarea si accentul.

Asculta muzica

La fel ca filmele, muzica este o modalitate excelenta de a-ti consolida abilitatile lingvistice dobandite la un curs de limba franceza. Inveti vocabular, iti exersezi pronuntia.

Tradu textele si bucura-te de melodiile preferate in limba franceza!

Citeste

Cititul in franceza nu trebuie sa fie o corvoada. Iti plac misterele, romanele politiste sau povestile stiintifico –  fantastice? De ce nu citesti cartile preferate si in limba franceza?

Daca preferi lecturi mai usoare, revistele si ziarele sunt si ele o modalitate grozava de a-ti largi vocabularul in timp ce te relaxezi.

O alta modalitate de a te distra in timp ce inveti este citirea benzilor desenate in limba franceza, un amestec de text si imagini ce faciliteaza invatarea usoara a acestei limbi. 

Scrie

Daca participi la un curs de limba franceza si consideri ca ai nevoie de mai multa practica a scrisului, exista o multime de moduri in care poti face acest lucru.

Scrisul poate fi o parte foarte importanta a invatarii acestei limbi, mai ales daca ai un stil de invatare ce se bazeaza pe vizual.

Daca te pasioneaza scrisul, de ce nu o faci in franceza? Pune-ti imaginatia la lucru si incearca sa scrii o nuvela in franceza! Sau cel putin o scrisoare.

Poti verifica daca ai facut greseli de scriere sau gramaticale folosind un corector online sau poti cere parerea profesorului de la cursul de limba franceza la care participi.

Calatoreste

Cel mai bun mod de a invata este cu siguranta prin imersiune. Acest lucru poate fi destul de descurajant la inceput, mai ales daca nu te simti stapan pe cunostintele tale.

Nu iti face griji, cu cat interactionezi mai mult tot ce tine de limba si cultura franceza, cu atat vei reusi sa cresti nivelul de fluenta.

Invatarea unei noi limbi nu se intampla peste noapte, este un proces de durata care necesita consistenta. Lucreaza in fiecare zi, asculta, citeste si vorbeste zilnic in limba franceza.

Inscrie-te la unul dintre cursurile oferite de Bsmart si devino fluent in franceza! Esti gata sa inveti?