Prima pagină » Parchetul dublu stratificat cu încălzire prin pardoseală, soluția perfectă pentru această iarnă
Utile

Parchetul dublu stratificat cu încălzire prin pardoseală, soluția perfectă pentru această iarnă

Parchetul dublu stratificat are multe beneficii, iar cel mai important e că este ideal pentru încălzirea prin pardoseală. Nu numai că este mai durabil decât parchetul cu un singur strat, dar permite și un sistem de încălzire mai uniform. Atunci când folosiți parchet cu două straturi, puteți instala încălzirea prin pardoseală direct în lemnul însuși. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să vă asigurați că nu există pungi de aer între straturi sau că lemnul de dedesubt nu este deteriorat de încălzire.

Informații utile despre parchetul dublu stratificat

Parchetul dublu stratificat face, de asemenea, mai ușoară instalarea sistemului de încălzire prin pardoseală. Îl puteți instala pe ambele părți ale casei, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la care parte va fi orientată spre sud sau spre vest; toate cele patru părți pot face față cu aceeași cantitate de căldură de dedesubt! Parchetul dublu stratificat cu încălzire prin pardoseală este o modalitate excelentă de a profita la maximum de pardoseala dvs. Nu numai că oferă o izolație excelentă, dar vă menține casa caldă și confortabilă fără să vă coste o avere. Noua pardoseală de la valprestparchet.ro este exact ceea ce aveți nevoie pentru a nu vă îngheța degetele de la picioare în această iarnă.

Parchetul dublu stratificat este alcătuit din două straturi: cel superior, care este de obicei alcătuit din placaj sau lemn de esență tare, apoi un al doilea strat dedesubt, care este alcătuit din izolație și spumă. Practic, parchetul dublu stratificat are un strat superior pentru frumusețe și durabilitate și un strat inferior pentru izolare. Atunci când ambele straturi sunt instalate împreună, acestea oferă căldura încălzirii prin pardoseală, dar cu aspectul unei podele tradiționale din lemn masiv.

Primul lucru pe care l-ați putea observa în legătură cu pardoselile dublu stratificate este că nu sunt foarte plăcute din punct de vedere estetic în comparație cu alte tipuri de pardoseli. Dar nu vă faceți griji! De fapt, acest lucru înseamnă că este mai durabilă decât majoritatea celorlalte tipuri de pardoseli deoarece poate rezista la o utilizare intensă în timp. De aceea, unii oameni preferă să o folosească în zonele în care știu că va fi mult trafic; de exemplu, dormitoarele sau camerele de joacă.

Este ușor de instalat (trebuie doar să le așezați în spațiul în care doriți) și este extrem de accesibil. De asemenea, este disponibil într-o gamă largă de culori, astfel încât, indiferent de schema de culori pe care o aveți deja, parchetul dublu stratificat se potrivește perfect!

Ce este încălzirea prin pardoseală și cum funcționează?

Încălzirea prin pardoseală este o modalitate excelentă de a vă menține casa la temperatura potrivită, indiferent de anotimp. Poate fi instalată în baie, bucătărie sau oriunde altundeva unde doriți să vă asigurați că podeaua dvs. este confortabilă. 

Încălzirea prin pardoseală folosește un sistem de țevi și încălzitoare care se află sub podeaua dvs. Apa care trece prin aceste țevi se încălzește pe măsură ce se deplasează prin ele. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea unui sistem de încălzire centrală costisitor; va trebui doar să folosiți niște instalații sanitare suplimentare!

Cel mai bun moment pentru instalarea încălzirii prin pardoseală este atunci când aveți podele noi instalate. Dacă le aveți deja jos, dar nu le-ați instalat încă, luați în considerare posibilitatea de a o face ca parte a proiectului de remodelare.

Când vine vorba de podele, nu există o opțiune mai bună decât încălzirea prin pardoseală. Tehnologia este deja disponibilă pe scară largă și este relativ ieftină, astfel încât puteți cumpăra podeaua perfectă pentru casa dvs. fără să faceți un efort financiar prea mare.

Parchetul dublu stratificat este una dintre cele mai populare opțiuni pentru pardoseli noi, și asta pentru un motiv întemeiat: este durabil, ușor de instalat și atractiv. De asemenea, are o mulțime de beneficii diferite: este ușor de curățat și de întreținut, este eficient din punct de vedere energetic și nu se va uza așa cum o pot face alte tipuri de pardoseli (atâta timp cât nu aveți câini sau copii care vor să se joace pe ele!).

Numai din aceste motive, este ușor de înțeles de ce oamenii aleg pardoselile dublu stratificate față de alte opțiuni, cum ar fi vinilul sau plăcile ceramice. Dar există și mai multe motive pentru care parchetul dublu stratificat este atât de popular: este accesibil! Nu trebuie să cheltuiți mii de dolari pe o mochetă nouă când există atât de multe opțiuni grozave în acest moment și care costă suficient de puțin încât să-ți poată permite orice familie. 

Sursă foto: Pixabay.com

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]