Prima pagină » O vază de flori îți poate schimba complet aspectul casei
Lifestyle Utile

O vază de flori îți poate schimba complet aspectul casei

Tuturor ne plac florile, și nu de puține ori avem în casă măcar o vază de flori pe care o așezăm, de cele mai multe ori în living, pentru că avem impresia că așa se procedează. De fapt, nu este chiar așa, iar specialiștii în amenajări interioare susțin că un astfel de obiect de decor se potrivește de minune și celorlalte încăperi din casă. Pentru a înțelege mai bine această afirmație, te invităm să parcurgi și rândurile de mai jos.

 

Hol

 

Este una dintre încăperile pe care majoritatea oamenilor nu știu niciodată cum să îl amenajeze. Parcă tot ce ține de decorațiuni pentru casă nu se potrivește deloc aici, așa că da, pare destul de dificil, nu? Specialiștii sunt de părere că este o greșeală frecvent întâlnită, pentru că de regulă percepem holul doar ca pe un pasaj de trecere dintr-o cameră în alta. Dacă vrei să îi oferi acel ”ceva” care să îl scoată din anonimat, o vază pentru flori pe care o poți achiziționa de la Nobila Casa este alegerea perfectă. Sau măcar o vază decorativă, pe care o poți așeza direct pe pardoseală, și vei reuși să obții un efect surprinzător de plăcut.

 

Baia

 

Pare o glumă, nu? Cum să așezi o vază în baie? Nu-și are locul. Suntem siguri că acestea au fost primele tale gânduri atunci când ai citit ceea ce ți-am propus. Nu este deloc o idee nebunească, și după ce o vei încerca, ne vei da dreptate că se potrivește perfect! Sau, dacă nu vrei această variantă, un suport mare de flori este o idee la fel de bună! Crede-ne, vei adora efectul obținut!

 

Dormitor

 

Este locul unde găsim cele mai multe astfel de obiecte de décor, in afara de living. De regula, sunt asezate pe masuta de toaletă, alături de cutia de bijuterii pe care ai primit-o sau ai achiziționat-o de la un magazin decorațiuni preferat, cum este Nobila Casa. Și, chiar îți și place aetul de prospețime pe care îl conferă camerei, acea pată de culoare care te face mereu să fii cu zâmbetul pe buze atunci când intri aici. Atenție însă: dormitorul este o cameră destinată relaxării și odihnei, așa că nu opta pentru flori cu miros puternic, care te poate deranja sau îți poate crea unele neplăceri precum alergii sau sensibilitate la parfumul lor puternic.

 

Balcon

 

Dacă ai posibilitatea să transformi această cameră în oaza ta de relaxare, atunci este perfect. Indiferent dacă îți amenajezi aici spațiul în care citești, lucrezi ceva de mână sau pictezi folosind din plin lumina naturală, o vază de flori este cea care completează frumos tot decorul din jur. Evident, vei alege ceva de dimensiuni mai reduse, care să nu aglomereze și mai mult spațiul, ci doar să se integreze perfect în ideea ta de a amenaja balconul.

 

Bucătăria

 

Masă, scaune, tacâmuri, dulapuri, frigiderul, aparatele electrocasnice… unde să își mai găsească locul și unele decorațiuni care să transforme total acest spațiu? De fapt, chiar vei observa că nu este chiar atât de dificil să le introduci, și nici nu copleșești această cameră. O vază de flori, discretă, amplasată deasupra frigiderului sau în orice altă locație vrei tu, va oferi un aer aparte bucătăriei tale, mai multă culoare și bună dispoziție. La Nobila Casa mai găsești și alte decorațiuni sau obiecte necesare în acest spațiu, așa că profită din plin!

 

Living

 

Este locul preferat unde, de regulă, stăpâna casei își așează vazele pentru flori și alte obiecte de decor. Și spațiul este ceva mai generos, așa că ai mai multă libertate în acest sens, și te poți ”juca” după cum vrei. Cu toate acestea, și de această dată specialiștii în amenajări interioare ne recomandă ceva mai multă prudență, pentru că aglomerarea de decorațiuni nu face decât să îi ”fure” spațiului din frumusețe și luminozitate.

 

 

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]