Prima pagină » O sală de spectacole renovată, cu echipamente de top, pentru tinerii din Ploiești și nu numai
Stiri

O sală de spectacole renovată, cu echipamente de top, pentru tinerii din Ploiești și nu numai


Proiectul Art interActions este unul dintre cele 8 câștigătoare în cadrul Fondului Prahova Pentru Educație. Candidatura a fost depusă la prima sesiune de proiecte, din vara anului 2022, de către Palatului Copiilor Ploiești și succesul a adus o finanțare de 124.000 de lei pentru renovarea unei săli de spectacole, dotată cu echipamente scenotehnice, care să constituie pentru tineri un loc de întâlnire, auto-cunoaștere, explorare și dezvoltare personală, prin organizarea de spectacole.

„Lipsa de educație estetică a devenit o realitate a vremurilor noastre.

Fenomenele nedorite în viața de elev precum: segregarea, marginalizarea, violența, bullyingul, consumul de alcool, fumatul, sedentarismul și supraponderabilitate, lipsa integrității, a interesului de a învăța sau chiar abandonul școlar reprezintă o problemă reală a viitoarelor generații.

Faptul că tinerii sunt dependenți de device-uri este un truism cu care ne-am obișnuit. În fapt ei sunt dependenți de o formă de artă vizuală care le oferă divertisment, socializare, informații.

Este necesar un loc de întâlnire și manifestare a comuniunii dintre copiii-artiști și public. Avem nevoie de un public pe care să îl formăm chiar noi, așa cum orice instituție de cultură își formează propria audiență; să se creeze o efuziune spirituală a ideilor, atitudinilor, valorilor cultivate, un ethos al unei comunități create în jurul frumosului, nu impus, ci așa cum și-l imaginează ei, tinerii mileniului III”, susțin coordonatorii proiectului.

Anual, pragul Palatului Copiilor Ploiești și al structurii arondate, Clubul Copiilor Băicoi, este trecut de aproximativ 2500 de elevi cu vârste între 4-19 ani.

Cursurile desfășurate aici sunt gratuite și cuprind o arie extinsă de discipline artistice, tehnico-aplicative, sportive, culturale – în total 24 de norme.

Profesorii sunt specialiști în domeniile de predare, cu grade didactice și rezultate excelente în activitățile competiționale, proiecte educative și parteneriate, activități metodico-științifice.

Articolul O sală de spectacole renovată, cu echipamente de top, pentru tinerii din Ploiești și nu numai a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]