Prima pagină » Numerosi castigatori ai unor Premii Grammy pe scena PLOIESTI JAZZ FESTIVAL
Stiri

Numerosi castigatori ai unor Premii Grammy pe scena PLOIESTI JAZZ FESTIVAL


Ploiesti Jazz Festival  una dintre cele mai importante manifestări culturale ale toamnei atât la Ploiești, cât și raportat la viața culturală la nivel național, vă aşteaptă în perioada 26 – 30 octombrie 2022 cu o aură de concerte DE COLECȚIE și cu o multitudine de invitați de marcă.

Și… așa cum aflăm de la conducerea organizatorii evenimentului, cei mai mulți din artiștii invitați în ediția din acest an sunt câștigători ai unor Premii Grammy.

Desfășurat după formatele deja consolidate și bine cunoscute publicului ploieștean, Festivalul vă invită la o multitudine de evenimente derulate și în acest an sub înaltul patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române și sub egida Ministerul Culturii  în parteneriat cu Primaria Ploiești.

O altă performanță remarcabilă a Ploiești Jazz Festival este faptul că Filarmonica ploieșteană a devenit, începând cu anul 2022, membru cu drepturi depline al Europe Jazz Network.

Agendă:

Evenimentul va fi deschis miercuri, 26 octombrie, de Orchestra Simfonică a Filarmonicii X Ploiești Jazz Trio (Răzvan Cojanu bas, Sorin Zlat pian, Laurențiu Ștefan tobe), sub bagheta Simonei Strungaru și cu Sebastian Burneci  la trompetă, ca solist.

A doua zi de festival, 27 octombrie, îi va avea în prim plan pe Nicolas Simion Quartet (Antonis Anissegos pian, Oliver Lutz e-bass, Benjamin Henocq tobe, Nicolas Simion sax) și Orchestre National de Jazz , sub direcția artistică a lui Frédéric Maurin.

Vineri, 28 octombrie, veți putea asculta Maria João Quartet (Maria João voce, Mário Laginha pian, António Quintino bas, Alexandre Frazão tobe) și Benito Gonzales Trio ( Benito Gonzales  pian, Jeff „Tain” Watts  tobe, Will Stater bas).

Kristin Asbjørnsen Trio (Kristin Asbjørnsen voce, Olav Torget chitări, Suntou Susso kora), cu proiectul “Traces of you”, și Romain Pilon – Jazz Guitarist  Trio (Romain Pilon chitară, Jason Brown tobe, Géraud Portal bas) vă dau întâlnire sâmbătă, 29 octombrie.

Cea de-a XVII-a ediție a Ploiești Jazz Festival se va încheia duminică, 30 octombrie, cu “By the sea of Galilee”, un proiect Daphna Levy Jazz  (Daphna Levy voce, Tamir Miller pian, Leon Habib tobe, Răzvan Cojanu bas), și headliner-ul festivalului, Joris Teepe  Trio (Joris Teepe bas, Owen Hart jr . tobe, Don Braden – Jazz Saxophonist Flutist Composer Educator ).

Așadar, am spune, un… „concert de concerte și vibrații în cele mai profunde tnuri ale nemuritorului JAZZ. Ploieștii MERITĂ AȘA CEVA!

Biletele, în valoare de 100 lei (întreg), 70 lei (pensionari, elevi/studenți) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii și online, aici: https://filarmonicaploiesti.ro/…/ploiesti-jazz…/

Biletele virtuale, pentru vizionarea on-line a evenimentului, sunt disponibile aici: https://virtualconcerthall.ro/…/bilet-virtual…/

Detalii și rezervări la numărul de telefon +40 726 203 744.

Articolul Numerosi castigatori ai unor Premii Grammy pe scena PLOIESTI JAZZ FESTIVAL a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]