Prima pagină » Noul showroom-ul modern de ferestre si usi Helios
Economic Utile

Noul showroom-ul modern de ferestre si usi Helios

În această toamnă, îți este mai simplu decât oricand sa vezi si sa compari în detaliu 26 de modele de uși și ferestre din PVC sau aluminiu, marca HELIOS. Proaspătul showroom – amplasat pe str. Mărgeanului nr. 9 în Baia Mare – îți prezintă ferestre și uși cu tehnologie modernă, ce pot asigura o eficiență energetică de top.

Construit pe o suprafață generoasă de 400 de metri pătrați, spațiul de prezentare Helios aduce la un loc produse din PVC și aluminiu – ferestre, uși de intrare, culisante, osciloculisante, usi armonice, dar si usi de balcon ori terasa. Consultanții profesioniști ai companiei te insotesc in turul showroom-ului, sprijinindu-te în alegerea produselor potrivite. Vizitele sunt ușor de programat, telefonic ori prin email.

Alege în funcție de buget și nevoi

Noul showroom include o diversitate de produse din PVC și aluminiu, pornind de la gama economică până la gama premium. Descoperă de la ferestre și uși realizate pe profile din PVC până la modele placate cu aluminiu, produse cu balamale ascunse, paneluri de uși cu design modern, uși culisante și o gamă variată de accesorii. Ai parte de soluții pentru întreaga casa – de la uși de intrare, pana la ferestre de mari dimensiuni sau uși culisante pentru terase.

Eficiența energetică explicată practic, alături de consultanții Helios

Cerințele și normele de azi impun ca produsele de tamplarie să fie supuse unei validări substanțiale, primind evaluări ale nivelurilor lor de eficiență prin diverse mecanisme, acreditări și teste. Acest cumul de procese evaluează ferestrele pe baza factorilor ca:

 • pierderi de aer,
 • rata de transfer de căldură prin unitate (inclusiv sticla și profil),
 • rata de transmisie vizibilă (a luminii) într-o fereastră,
 • montajul de înaltă calitate.

Descoperă cum respectă ușile și ferestrele Helios aceste standarde, printr-o vizita în showroom-ul din Baia Mare.

Sisteme personalizate, pentru casele inteligente

La Helios ai parte de sisteme Smart Home  integrate in tamplarie ce oferă accesul la funcții ca:

 • Inchidere/deschidere rolete și lumini
 • Senzori de deschidere usa/fereastra
 • Camera video + senzor de miscare + alarma
 • Video interfon
 • Camera de supraveghere pentru exterior + senzor lumina (Wi-Fi)
 • Senzori de miscare și antiefractie

Navigheaza online, mai simplu și mai rapid

Bucura-te de o experienta completa printr-un tur virtual 3D – poți vedea la o calitate grafica ireprosabila întreaga gama de ferestre, uși exterioare și uși culisante din PVC ori aluminiu a brandului băimărean HELIOS.

Printr-un tur digital, ai doar de castigat:

 1. Accesare la orice oră din zi sau noapte
 2. Opțiuni de design și estetică ușor de comparat
 3. Vizualizare de numeroase variante de uși și ferestre

Fii impresionat de ferestrele și ușile termopan Helios și cere o oferta online sau programează o vizită în showroom-ul virtual alături de un consultant! La Helios ai parte de ferestre si usi termoizolante cu design modern și tehnologie de varf, te bucuri de o gama de produse accesibile dar și de top, în funcție de buget, arhitectura casei sau necesitățile de izolare termică și fonică.

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]