Prima pagină » Noi oportunitati de munca si integrare pentru persoanele vulnerabile, in Sectorul 2. Se infiinteaza o Brutarie sociala!
Stiri

Noi oportunitati de munca si integrare pentru persoanele vulnerabile, in Sectorul 2. Se infiinteaza o Brutarie sociala!

Edilii Sectorului 2 informează că au început demersurile pentru înființarea unei o întreprinderi sociale, o brutărie cu magazin propriu pentru vânzarea produselor de panificație. Această brutărie socială va fi organizată în parteneriat cu o organizație nonprofit cu experiență în domeniul economiei sociale.

 Totodată, la sediul brutăriei sociale se vor putea organiza şi programe de calificare profesională pentru anumite categorii de persoane vulnerabile.

 Scopul acestui proiect să fie ajutate persoanele greu angajabile să îşi găsească un loc de muncă, în special:

– persoanele neșcolarizate

– persoanele fără acte de identitate definitive

– persoanele de etnie romă

– tinerii post instituționalizați sau proveniți din sistemul de protecție

– tinerii care nici nu lucrează, nici nu sunt într-o formă de învățământ etc.

– şomerii

IMPORTANT: Brutăria socială va avea sediul pe Bulevardul Gării Obor  nr. 14,  la parterul unui bloc, acolo unde Primăria Sectorului 2 administrează un spaţiu de 210 metri pătrați. Acest spațiu a fost folosit în trecut ca sediu secundar pentru plata impozitelor locale.

* Primul pas spre înființarea brutăriei sociale este schimbarea destinației imobilului și trecerea lui în administrarea DGASPC Sector 2.

În acest sens, în ultima şedinţă a Consilului Local din acest an a fost aprobat proiectul de hotărâre privind solicitarea acordului Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru schimbarea destinaţiei imobilului.

Articolul Noi oportunitati de munca si integrare pentru persoanele vulnerabile, in Sectorul 2. Se infiinteaza o Brutarie sociala! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]
 • Cum să-ți identifici și să-ți atingi obiectivele în afaceri
  Stabilirea și atingerea obiectivelor în afaceri este esențială pentru succesul și creșterea unei companii. Obiectivele reprezintă direcția pe care o urmează afacerea și oferă o viziune clară asupra a ceea ce se dorește să se realizeze. Ele pot fi legate de creșterea vânzărilor, îmbunătățirea eficienței operaționale, dezvoltarea de noi produse Articolul Cum să-ți identifici și […]
 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]