Prima pagină » Minor incatusat in Sectorul 5 dupa ce a fost prins sambata seara „captusit” cu droguri de mare risc! Anuntul Primarului
Stiri

Minor incatusat in Sectorul 5 dupa ce a fost prins sambata seara „captusit” cu droguri de mare risc! Anuntul Primarului

INFIORĂTOR! Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost prins de polițiștii locali din Sectorul 5 în timp și, în urma verificărilor de rigoare, s-a constatat că puștiul deținea cantități semnificative de droguri de mare risc. Mai exact, minorul avea asupra sa aproximativ jumătate de kilogram de cannabis, peste 130 de grame de ecstasy și comprimate de alprazolam.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 10 februarie, în jurul orei 20:45, în timp ce polițiștii locali G.M și S.N. patrulau pe Strada Peleaga.

Oamenii legii l-au identificat pe minor și au descoperit asupra sa 5 pungi conținând cannabis, 135 de comprimate de ecstasy și 3 folii, fiecare cu câte 10 comprimate de alprazolam, conform comunicatului transmis duminică seara de către Primăria Sector 5.

„Polițiştii locali G.M şi S.N. din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5, au depistat, ieri, 10 februarie, în jurul orei 20.45, în timp ce se aflau pe itinerariul de patrulare (Strada Peleaga), un minor în vârstă de 15 ani ce avea asupra sa 5 pungi cu droguri de mare risc (cannabis) cu greutate de aproximativ 500 de grame, 135 comprimate de ecstasy precum şi 3 folii a câte 10 comprimate de alprazalam”, au precizat surse oficiale.

 Potrivit paginii de Facebook a Primăriei Scetorului 5, „persoana în cauză a fost încătuşată şi predată polițiştilor de la Secția 18 Poliție. Ulterior, minorul a fost ridicat de DIICOT”.

 Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat că polițiştii locali care l-au depistat pe minor vor fi premiați. Edilul le-a cerut tuturor angajaților Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5 vigilență maximă în privința celor care fac trafic de droguri.

Articolul Minor incatusat in Sectorul 5 dupa ce a fost prins sambata seara „captusit” cu droguri de mare risc! Anuntul Primarului apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link