Prima pagină » Ministrul Educatiei, la Paris! De ce si cu cine s-a intalnit…
Stiri

Ministrul Educatiei, la Paris! De ce si cu cine s-a intalnit…

„Am profitat de prezența în Paris, la Conferința Generală UNESCO, pentru a mă întâlni cu profesorii de aici care predau cursuri de limbă, cultură și civilizație românească în școli sau universități.

Am descoperit oameni pe care dorința de a păstra identitatea culturală și lingvistică a României îi face să găsească soluții și să continue să fie, pentru copiii și studenții români de aici, sprijin în menținerea legăturii cu țara în care s-au născut sau în care își au familiile.

Am înțeles cea mai mare nevoie a comunității de aici: semnalele că nouă, celor de acasă, ne pasă și că suntem alături de ei.

Avem nevoie ca demersurile instituționale, precum înființarea Centrului Național Românesc pentru Învățământ la Distanță, prevăzută în noua Lege a învățământului preuniversitar, să fie completate de acțiuni concrete, precum susținerea lectoratelor sau creșterea numărului de copii care să participe la cursul de Limbă, Cultură și Civilizație Românească, ce se desfășoară deja aici.

Mulțumesc pentru deschidere și pentru firescul acestei întâlniri găzduite de Excelența Sa Doamna Ambasador Ioana Bivolaru. Copiii români au tot sprijinul meu, indiferent de locul în care trăiesc!”,a scris ministrul Educației, Ligia Deca, pe contul său de socializare.

Articolul Ministrul Educatiei, la Paris! De ce si cu cine s-a intalnit… apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]