Prima pagină » MEGA-SANTIER in toata capitala: lucrarile vor cuprinde 78 de artere!
Stiri

MEGA-SANTIER in toata capitala: lucrarile vor cuprinde 78 de artere!

Nicuşor Dan a anunţat că încep reparaţiile pe străzile din toate cele şase sectoare ale capitalei.

 Iată declarația edilului:

„Am demarat un amplu proces de reparații a străzilor din toate cele 6 sectoare ale Capitalei.

 Încă de săptămâna trecută, Administrația Străzilor București a început lucrările de reparații la carosabil și pe trotuare.

 Astfel, timp de 6 luni, se va interveni pe 78 de artere din București, printre care Șoseaua Pipera, Șoseaua Fundeni, Șoseaua Pantelimon, Șoseaua Mihai Bravu, Bd. Unirii, Splaiul Unirii, Splaiul Independenței, Bd. Timișoara.

 De asemenea, sunt reparate trotuarele aferente unui număr de 24 de străzi și bulevarde.

 În aceeași perioadă, se trasează marcaje rutiere pe 50 de artere intens circulate precum Șoseaua Kiseleff, Bd. Aviatorilor, Bd. Charles de Gaulle, Calea Floreasca, Bd. Mihai Bravu, Șoseaua Grozăvești, Splaiul Independenței, Bd. Poligrafiei, Bd. Bucureștii Noi.

 Totodată, se trasează marcaje specifice unităților de învățământ în jurul a 24 de școli, grădinițe și licee, precum Colegiul Național Mihai Viteazu, Școala nr. 56, Școala nr. 24, Școala nr. 27, Școala nr. 139, Școala nr. 147, Șoala nr. 130, Grădinița nr. 245.

 În cadrul lucrărilor, se montează și indicatoare rutiere “trecere pentru pietoni” cu lămpi cu leduri și alimentate de la panou fotovoltaic care marchează trecerile pentru pietoni în 80 de locații”.

Articolul MEGA-SANTIER in toata capitala: lucrarile vor cuprinde 78 de artere! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link