Prima pagină » Madrigalul „a ridicat cortina” Art Safari Stars Edition intr-o atmosfera de fabuloasa
Stiri

Madrigalul „a ridicat cortina” Art Safari Stars Edition intr-o atmosfera de fabuloasa

Ce seară strălucitoare! În splendoarea ARTEI! Art Safari Stars Edition a fost deschis de Corul Madrigal cu un recital care a impresionat un palat întreg. O ediție de 5 stele dedicată starurilor, muzicii, modei, designului și experiențelor fabuloase vă așteaptă pe Lipscani până pe 14 ianuarie!

Madrigal prezintă un show complet al muzicii, cu experiențe interactive și multisenzoriale pentru toată familia, inclusiv femei însărcinate și bebeluși, ce marchează aniversarea de 60 de ani de la înființareacorului de prestigiu internațional.

 Viața de noapte a Bucureștilor de altădată, din perioada Belle Époque până la final de comunism, se află în lumina reflectoarelor în „De la frici uitate la nopți prietenoase. Avatarurile orașului nocturn”, curator: Adrian Majuru.  Veți afla multe și… de neuitat!

 Victoria & Albert din Londra vine pentru a doua oară la Art Safari și aduce în premieră expoziția „Bags: Inside Out”. Genți super valoroase care au scris istorie: celebra „Baguette” Fendi purtată de Sarah Jessica Parker, „Kelly” Hermès, „Lady Dior” și alte obiecte iconice.

 Prin designul spectaculos semnat de Diana Nicolaie, expoziția poartă vizitatorii într-o călătorie din secolul al 16-lea până în prezent.

 Un eveniment fantastic ce va cuceri pe toată lumea!

Bilete pe: https://www.artsafari.ro/project/bilete/

Foto: Marius Sabău Foto

Articolul Madrigalul „a ridicat cortina” Art Safari Stars Edition intr-o atmosfera de fabuloasa apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link